wordpress site dil seçimi nasıl yapılabilir?

Kodla Büyü

m17h41r

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar wordpress kullanarak hazırlayacağım bir site için türkçe ingilizce dil eklentisi arıyorum.
Ancak dil seçiminin site açılışında bir sayfa olarak gelmesini ve seçilen dile göre sitenin açılmasını istiyorum.
Bunu yapabilecek bildiğiniz ücretsiz veya ücretli bir eklenti var mıdır?

wordpress sitemde Google Language Translator eklentisi kurdum. Gayet iyide çalışıyor. :+1:

utf8' Alıntı:
wordpress sitemde Google Language Translator eklentisi kurdum. Gayet iyide çalışıyor. :+1:

Hocam benim yapmak istediğim açılışta site içeriği gelmeden

Türkçe / İngilizce

biçiminde bir seçim sayfası gelmesi. Burada yapılacak seçime göre ilgili dilde sitenin açılması.
Çeviri işini google 'a bırakmayacağım. Kendim yapacağım.

Transposh WordPress Translation eklentisi var kullanıcının hangi ülkeden geldiğini belirleyerek siteyi o dile çeviriyor

eğer çeviri işini siz yapacaksanız. ayrı bir yazı oluşturmanız en mantıklısı

utf8 hocam ben çeviri sayfalarımı kendim oluştururum. Bana açılışta bu seçimi yaptıracak bir eklenti lazım. Site açıldıktan sonra dil seçimi yapmak istemiyorum.

m17h41r' Alıntı:
utf8 hocam ben çeviri sayfalarımı kendim oluştururum. Bana açılışta bu seçimi yaptıracak bir eklenti lazım. Site açıldıktan sonra dil seçimi yapmak istemiyorum.
..
hocam eklentiye gerek yok.
HTML olarak index.html at.
türkçe wp yi turkce klasörüne
ingilizce wp yi ingilizce klasörüne at
index.php lerine link ver.

madem sayfaları sen hazırlayacaksın
aynı hosta tek veritabanı ile 2 wp kurabilirsin.
Senin için tek sıkıntı imaj dosyalarını da 2 defa yüklemen gerekir...

BaRBaRYaN' Alıntı:
m17h41r' Alıntı:
..
hocam eklentiye gerek yok.
HTML olarak index.html at.
türkçe wp yi turkce klasörüne
ingilizce wp yi ingilizce klasörüne at
index.php lerine link ver.

madem sayfaları sen hazırlayacaksın
aynı hosta tek veritabanı ile 2 wp kurabilirsin.
Senin için tek sıkıntı imaj dosyalarını da 2 defa yüklemen gerekir...
Evet hocam.
2 defa uğraşmak istemediğim için bir eklenti arıyorum zaten. Eğer bulamazsam son çare dediğiniz gibi yapacağım artık.

BBNET
Geri