WPS Office sorunsalı

Kodla Büyü

bahhele

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar win 10 pro yüklü bilgisayara telefondqan bişeyler aktarmak için arkadaşlar wps kurmuş. şu an uygulamalarda ya da programlar arasında wps office olmamasına rağmen bir türlü wps yi bilgisdayardan söküp atamıyorum. virüs gibi. nerede kurulduğu nerede konuşlandığı kendini nereye sakladığı belli değil:) bu aptal şeyden nasıl kurtulabilirim? özel bir program filan varmı söküp atabilecek bu tarz uygulamaları? C sürücüsündeki dosyaları silmeme rağmen hala duruyor. lütfen çözüm

Buradakileri deneyin hocam. Belki işe yarar.
hocam bunları denememiş olabilirmiyim sizce:) hepsini a dan z ye yaptım bir sürüde şey denedim. en son artık sitede birileri belki bilir diye yazdım buraya. bunlar işe yaramadı kısacası

Kayıt defterine bakıp sildiniz mi hocam. Revo Uninstaller veya IObit Uninstaller gibi programlarla bulup silmeyi deneyebilirsiniz eğer daha önce yapmadıysanız.

arkadaşlar win 10 pro yüklü bilgisayara telefondqan bişeyler aktarmak için arkadaşlar wps kurmuş. şu an uygulamalarda ya da programlar arasında wps office olmamasına rağmen bir türlü wps yi bilgisdayardan söküp atamıyorum. virüs gibi. nerede kurulduğu nerede konuşlandığı kendini nereye sakladığı belli değil:) bu aptal şeyden nasıl kurtulabilirim? özel bir program filan varmı söküp atabilecek bu tarz uygulamaları? C sürücüsündeki dosyaları silmeme rağmen hala duruyor. lütfen çözüm
Iobit'in eski versiyonu ama güzel çalışıyor. Bunu deneyebilirsiniz. kurulum gerektirmiyor.

Ekli dosyalar

Zamanın varsa veya uygun bir zamanda format atıp temiz bir kurulum yap hocam, windows 11 güncelleme üstüne güncelleme yayınlıyor. Bilgisayarların performansı belli bir süre sonra düşmeye başlıyor, en güncel temiz sürümü kur kafan rahat olsun bence.

orbit kullanmamıştım. teşekkürler arkadaşlar uninstallerlar işe yarar umarım

hepsinide denedim tek işe yarayan regedit işlemi oldu arkadaşlar.regeditle uğraşmamak için programlardan faydalayım dedim ama yine iş olacağı yere vardı. zaman kaybı. teşekkürler herkese

Geri