XP Üstüne XP Kurunca?

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Hocalarım XP üstüne XP kurdum. Eski XP'de kullanıcı şifresi mevcutmuş. Üstüne yeni XP koyunca eski XPnin masaüstündeki dosyalarını C/Documents And Settings'e taşımış ve şimdi o klasöre girince hata veriyor ve GİRİLEMEZ yazısı çıkıyor. O dosyaları almam gerek. Çözüm öneriniz nedir?

Bak işte bu zor kardeşim şifreli olduğu durumlarda sertifika oluşturman gerekirdi.

hasari' Alıntı:
Bak işte bu zor kardeşim şifreli olduğu durumlarda sertifika oluşturman gerekirdi.
Hocam XP göçmüş, müdür yardımcısının bilgisayarı bu. Dosyaları almam lazım. XP üstüne Xp çaktım dosyalarını kurtarırım diye. Müdür yardımcısı meğer kullanıcı oturumunu parolalı kullanıyormuş. Onu düşünemedim :D

hiren boot cd nin iso formatında 10 veya üstü sürümünü indir cd ye yaz. Içinde minixp var.

aslında kurtarma konsulundan halledebilirdin, neyse olan olmus artık,

cdden açılan bi pardus işini gorur muhtemelen.

hocam yada geçen sitede bütün şifreleri kıran 5 mg lık bir dosya vardı onu iso olarak kaydeidyorsun sonra cd den açılış yapıyorsun bütün kulanıcılar geliyor şifrelerini siliyorsun ondan sonra kurtarabilirsin

aakcakaza' Alıntı:
aslında kurtarma konsulundan halledebilirdin, neyse olan olmus artık,

cdden açılan bi pardus işini gorur muhtemelen.
Kurtarma konsolundan Onar işlemini yaptım hocam, ama sistem yine açılmadı. Windows göçmüştü maalesef.

Geri