xp cd sioluşturma

Kodla Büyü

melekcevikoz

Aktif Üye
Evimde bir masaüstü bir de laptopvar. Masaüstü bilgisyara format atacam cd yok. her ikisinde de xp var. laptop dan xp cd si oluşturup masaüstü bilgisayara format atabilir miyim? nasıl yaparım?

baglantısı güçlü bir internet cafeden winxp sp3 indireceksin hocam iso uzantılı(imaj olarak)...sonra onu bir cd ye kalıp olarak yazdırdıktan sonra cd yi takıp kurabilirsin ancak...

dervisahmet' Alıntı:
inşallah bilişim teknolojisi öğretmeni değilsinizdir :?
Şüphenizmi var ?
1-soru zaten kendine aykırı.( Ben katılımsız yada modifiye xp oluşturma hakkında yardım zannettim.değilmiş)
2-Cevap verenlerde internetten xp CD si edinme gibi tavsiyede bulunuyorlar ki( hiç şüphem kalmadı)
BT öğretmeni değiller hocam korkma.

cok komiksiniz yaa..korkma felan...bu forumun bu kadar duyulmasının sebebi sayın hocam üyelerin birbirine menfaat gözetmeksizin yardım etmesidir... karşısındakini inşallah bt öğretmeni değilsiniz veya şüphen mi var soruya bak gibi küçük görücü kelimelerle incitmek hiç hoş değil...diğer hocalarımı bilemem ama ben bt öğretmeniyim...yanılmıyorsam sıcaktan sinirleriniz biraz gevşedi, o yüzden böyle anlamsız cümleler kuruyorsunuz. kendinize dikkat edin sıcaklar bunaltıcı gerçekten !

elrond' Alıntı:
cok komiksiniz yaa..korkma felan...bu forumun bu kadar duyulmasının sebebi sayın hocam üyelerin birbirine menfaat gözetmeksizin yardım etmesidir... karşısındakini inşallah bt öğretmeni değilsiniz veya şüphen mi var soruya bak gibi küçük görücü kelimelerle incitmek hiç hoş değil...diğer hocalarımı bilemem ama ben bt öğretmeniyim...yanılmıyorsam sıcaktan sinirleriniz biraz gevşedi, o yüzden böyle anlamsız cümleler kuruyorsunuz. kendinize dikkat edin sıcaklar bunaltıcı gerçekten !
benim mesajım soruyu soran arkadaşaydı. Bt öğretmeni olup da xp yi nasıl edineceğini bilmemek çok acı olsa gerek. Bu sebeple böyle bir mesaj yazdım, küçümsemek küçük insanların işidir.

GRİNGO' Alıntı:
dervisahmet' Alıntı:
inşallah bilişim teknolojisi öğretmeni değilsinizdir :?
Şüphenizmi var ?
1-soru zaten kendine aykırı.( Ben katılımsız yada modifiye xp oluşturma hakkında yardım zannettim.değilmiş)
2-Cevap verenlerde internetten xp CD si edinme gibi tavsiyede bulunuyorlar ki( hiç şüphem kalmadı)
BT öğretmeni değiller hocam korkma.

neye göre şüphen kalıyor ya da kalmıyor.ki sana birşey kanıtlayacak ta değiliz ya neyse

Geri