xp cdsi oluşturma

Kodla Büyü
İnternette .iso uzantılı windows xp professionali bulup Nero programında CD ye yazman lazım ama yazarken Nero'da boot dick diye bir seçenek olmalı. Onu seç bu sayede boot lu windows xp professional CD si oluşturmuş olursun.

bfire' Alıntı:
İnternette .iso uzantılı windows xp professionali bulup Nero programında CD ye yazman lazım ama yazarken Nero'da boot dick diye bir seçenek olmalı. Onu seç bu sayede boot lu windows xp professional CD si oluşturmuş olursun.
Hocam .iso dosyaları 11 adet ve toplam boyut 21,5 gb civarında. Onu yazdırmanın püf noktası varmı?
İmage burn ile bi şekilde yazdırdım, sonunda hata verdi ama o dvd ile sorunsuz format attım. Yinede içime tam sinen bir dvd olmadı...

ozgurel' Alıntı:
bfire' Alıntı:
Hocam .iso dosyaları 11 adet ve toplam boyut 21,5 gb civarında. Onu yazdırmanın püf noktası varmı?
İmage burn ile bi şekilde yazdırdım, sonunda hata verdi ama o dvd ile sorunsuz format attım. Yinede içime tam sinen bir dvd olmadı...

hocam ne yaptın. hiç 21.5 gb lık bir xp cd si olur mu?. sizdeki yanlıştır. internette bir aratın sadece 1 cd lik iso dosyaları bulursunuz.

Hocam sizlere windows xp professional service pack 2 CD sinin .iso uzantılısını upload ediyorum. Birazdan sunarım. Nero ile yüklerseniz yada arkadaşımızın dediği gibi İmage burn le falan yüklerseniz hiçbir sorun çıkmaz ben son 3 yıldır bu şekilde atıyorum formatlarımı :wink:
Windows XP nin boyutu normal şartlarda 550 MB civarlarında olmalı ozgurel arkadaşım heralde image falan yükledi normal şartlarda 21,5 GB ne var ki :scared:

Benimde anlam veremediğim o ya zaten. İlk defa karşılaşıyorum. Ultra XP v5 + Driver sürücüleri + format sonrası programlar hepsi bir arada. 11 part halinde indi ve .iso uzantıları 21.5 gb olarak görünüyor.
Dediğim gibi hepsini seçip bir kereye mahsus olmak üzere yazdırabildim ve sorunsuz format attım. Ama yazdırma sonunda hata raporu vermişti ve ikinci denemede yazdırmayı beceremedim...

ozgurel' Alıntı:
Benimde anlam veremediğim o ya zaten. İlk defa karşılaşıyorum. Ultra XP v5 + Driver sürücüleri + format sonrası programlar hepsi bir arada. 11 part halinde indi ve .iso uzantıları 21.5 gb olarak görünüyor.
Dediğim gibi hepsini seçip bir kereye mahsus olmak üzere yazdırabildim ve sorunsuz format attım. Ama yazdırma sonunda hata raporu vermişti ve ikinci denemede yazdırmayı beceremedim...

Dediğim gibi siz image yüklemişsiniz. Yani içerisinde driver var format sonrası programlar falanda var. O yüzden normaldir . Ama benim dediğim orjinal windows xp kurulumu. Yani sadece kurulum.

http://www.filedropper.com/xpprosp2engboot Windows XP Professional Service Pack 2. English.

Geri