XP format sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan botett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar PC açılmıyor format atmak istiyorum. cd den önyükleme için tuşa basın diyor, basıyorum. gerekli dosyalar kuruluyor deyip yazı kayboluyur siyah bir ekran geliyor ve ilerleme olmuyor. farklı xp cd leri denedim aynı. cd den çalışan Pardüş ile denedim açıyor. xp yi nasıl kurabilirim

Merhaba,
tam olarak emin değilim ama sata sorunu olabilir.öğretmenim sata driver entegre edilmiş bir xp cd si denediniz mi?

ama önceden rahatlıkla aynı cdlerle aynı pcye format attım

aynı şey benimde başıma gelmişti önce hdd yi format ekranında birleştirdim sonra bölüm boyutları değiştirerek eskisinden farklı olarak boyutlandırdımm sonra güvenlik kartını söküp formatı bastım kurdum. ondan öncede bir çok deneme yaptım olmadı.

format ekranı açılmıyor işte. Donanımları tarıyor diyor, sonra siyah ekran geliyor...

o zamanfirst boot sectörü cd yapmamışsınız daha doğrusu yapmışsınız ama mavi ekrandan sonra pc yeniden başlaınca güvenlik kartı o ayarı geri almış hdd de format attğınız için sistem olmadığından siyah ekran gelip duruyor sorun bu olmalı.

aynı sorun bende de oluştu. cd den önyükleme için tuşa basın diyor, basıyorum. kur için hazırlanıyor yazısı çıkıyor ve siyah bir ekran geliyor
yukarıdaki yorumlar çözüm getirmedi. başka ne önerirsiniz?

Geri