XP güncellemeleri hangi klasorde saklanır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aycaha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aycaha

Aktif Üye
arkadaslar merhaba
normal lab da yapılan işlem bir pc yi formatlayıp güncelleyip programlarını kurup imaj almak ve bunu digerlerine dagıtmaktır.

Lakin benim ogrenmek istedigim konu su:

XP yi yukleyip güncelledikten sonra. Daha driverleri kurmadan (veya etkisi yoksa kurduktan sonra) bu guncellemelerin toplandıgı bir klasor filan oluyor mu?

o klasoru flasha alayım sonra farklı sisteme sahip bir pc ye format cekildigi zaman bu flashta bulunan klasordeki guncellemeler kurulsun veya kopyalansın....

boylece internet olmadan da pc guncellenmis olur..

ne dersiniz boyle bir klasor var mı?
ya da siz ne onerirsiniz
?

Aslında benimde bu sorunun cevabına ihtiyacım var. Okuldaki makinelere format attım güncelleme yapmıyor bi türlü

hocam okulda güncelleme yapıp başını boşuna ağrıtma...hepsine kur deepfreeze ve benzeri program sana driver vaccineyi öneririm...hiç başın ağrımaz :+1: :+1: :+1:

arkadaslar arastırdım biraz daha ama netice itibariyle klasör ismine denk gelemedim cünkü 2-3 çesit cevap var bu konuda..
sadece windowsupdate downloader (WUL) diye program var bununla guncellemeleri win sitesinden pc deki bir klasore indirebiliyorsunuz.

net olmamakla birlikte sanırım bu updateleri de ancak xp cdsine entegre edip kullanabiliyoruz...

Geri