XP KURMA YARDIM..

Kodla Büyü

kendir_li

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar okulda bir makinada iki tane xp yüklü açılışta haliyle soruyor hangisinda başlatayım diyor..biri sanırım sonradan işğüzar bir öğrenci tadafından yüklenmiş.nasıl silerim sonradan ekleneni...ve tekrar geri yükleme cdsi ile yüklesem üzerine 3 bir xp mi kurar?bunu nasıl engellerim yardımlarınızı bekliyorum .

açılıştan kaldırabilirsin sistem özelllikleri/Gelişmiş/Başlangıç ve Kurtarma seçenekleri/Düzenleden 2. sistemin açılışta sorulmamasını sağlayabilirsin.

tekrar geri yüklme cd si ghost tarzı image yükleme ise 2 sistemi de muhtemelen silip yenisistemin kurulmasını sağlar(tabi sistemler c: ye kurulmuşsa ve imaje c nin imajı ise).

samusasun' Alıntı:
açılıştan kaldırabilirsin sistem özelllikleri/Gelişmiş/Başlangıç ve Kurtarma seçenekleri/Düzenleden 2. sistemin açılışta sorulmamasını sağlayabilirsin.

tekrar geri yüklme cd si ghost tarzı image yükleme ise 2 sistemi de muhtemelen silip yenisistemin kurulmasını sağlar(tabi sistemler c: ye kurulmuşsa ve imaje c nin imajı ise).
Harika yöntemler, image aklıma gelmedi ama diğerini ben önerecektim klavyene sağlık. :+1:

arkadaşalr makina exper her şeyi tam yapıyorum güvenlik kartını kaldırıyorum felan işte..geri yükleme cdsini takıyorum kuruyorum windowsu ama bu seferde yeni bir işletim sistemi olarak kurdu..oldu 3 tane işletim sisemi..önerileriniz için sagolun ama bunun nedeni ne olabilir acaba uyuz etti beni neden tekrar yeni işletim sisemi kurarki?

arkadaşalr makina exper her şeyi tam yapıyorum güvenlik kartını kaldırıyorum felan işte..geri yükleme cdsini takıyorum kuruyorum windowsu ama bu seferde yeni bir işletim sistemi olarak kurdu..oldu 3 tane işletim sisemi..önerileriniz için sagolun ama bunun nedeni ne olabilir acaba uyuz etti beni neden tekrar yeni işletim sisemi kurarki?

Xp cd sini tak hard disk bölümlendirme ekranı gelince C bölümünü sil. Sonra tekrar GHOST at ya da imaj cd sinden yükleme yap. Sorun kalmaz.

Hocam C bölümünü silmeden mi kuruyorsunuz? C tamamen silin (formatlayın) eğer önemli şeyler yoksa D bölümünü onuda silin yeniden bölüm oluşturun. C ye baştan kurulum yapın.

Geri