Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
XP kurulu yazıcıyı Win7 kurulu bilgisayara gösterme?
XP kurulu yazıcıyı Win7 kurulu bilgisayara gösteremiyorum. Dünden beridir tüm teneffüslerde ve boş zamanlarımda bununla uğraşıyorum. Yardım eder misiniz? Yoksa istifa edicem
Yazıcıyı Paylaştırmak için kurulu yazcıyı ağ üzerinden paylaştırmak mantıklısı paylaştırmak için kurulu yazıcıya ters tıklayıp özelliklerden paylaşım var orada paylaşıma tıklayın işiniz halolacaktır :+1:
Yazıcıyı Paylaştırmak için kurulu yazcıyı ağ üzerinden paylaştırmak mantıklısı paylaştırmak için kurulu yazıcıya ters tıklayıp özelliklerden paylaşım var orada paylaşıma tıklayın işiniz halolacaktır :+1:
bunu büyük ihtimal biliyordur hocam arkadaşımız... yazıcının bağlı olmadığı windowsa kurarken farklı sürümlü olduğundan dolayı sorun çıkarıyor, onu kastediyor...
Öyle değil arkadaşlar. Xp yüklü bilgisayara yazıcı bağlı. Ve o bilgisayarda paylaşıma açık bu yazıcı. Arkadaş windows 7 yüklü bilgisayardan o bilgisayara bağlanıp yazıcıyı kullanmak istiyor demek istediği bu. Normalde iki xp yüklü bilgisayarda bu sorun olmuyo ağdaki yazıcıları aratıyosun hemen bağlanıyo. Ama 7 yüklü bilgisayarlarda bağlantı bir türlü olmuyor. Ben de çözüm bulamadım açıkcası ama arkadaşın ne demek istediğini anladım.
Aslında bunun bi benzerini bende yapmak istiyorum. Kablosuz internetle bağlı win7 yüklü bir laptopa xp yüklü bir bilgisayardaki yazıcıyı göstermek istiyorum. Bunun için illa yazıcının kablosuz özelliğinin olması mı gerekiyor?
Arkadaşlar xp ve win7 farklı sürücü kullanır. Dolayısı ile birbirine yazıcı paylaşımında sorun çıkması doğal. Yazıcı anladığım kadarı ile xp kurulu cihaza bağlı, Bu durumda ise win7 sürücüsünü firmanın kendi sitesinden indir ve sanki o cihaza bağlı imiş gibi kur. Xp yüklü bilgisayarda yazıcının ayarlarında paylaşıma aç. Sonra ağ üzerinden win 7 kurulu bilgisayardan xp kurulu bilgisayara bağlan. Yazıcıyı bulunca sağ tuş bağlan ı seç. Bu şekilde sürücü dosyaları win7 de kurulu olduğu için kendinden bulur ve kurar. Sonra ilk kurduğun yazıcıyı kaldırabilirsin. Sıkıntı olursa hocam. Teamwiver kur ikisine özelden tel numaramı vereyim. Bakalım beraber yapmaya çalışalım.