xp sp3 kuranlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Kodla Büyü

sitelerde

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bazı sitelerde xp sp3 kurulumu ve kurulumu sonrasında bazı sorunlar yaşayanlar olduğunu gördüm.

Acaba içimizde kuran ve deneyimlerini paylaşmak isteyen arkadaş var mı?

Nasıl kuralım, kurmadan önce ne yapalım, kurunca ne gibi terslikler oluyor, oluyor mu?

Mesela bir vatandaş tüm virüs programlarını kapatıp yapın demiş.

Acaba güvenli kipte mi yapmalı?

Yine birisi ie 7 yüklü makinaya kurunca ie 6'ya düşmüş ve ie 7 kuramıyormuş.

Ben de bunları okuyunca kursam mı, kurmasam mı diye şüpheye düştüm?

Kota da az zaten şimdi boşuna indirmeyeyim 300 MB dosyayı. :mrgreen:

hocam okuldaki öğretmen pc de hicbir sorun yaşamadım sorunsuz kuruldu ve pc sorunsuz çalışıyor şimdilik. Ama evimdeki Pcde problem yaşadım kuramadım kurulm sırasında kayıd defteri işlemleri sırasında hata ile karşılaşılıyor ve kurlumu geri yüklüyor bence sp3 3. parti yazılımlardan etkileniyor ve sistem kurulduktan heemn sonra yüklenmeli yani ilk etapta bilgisayrda yeni birşeyler yokken temizken bu durumda pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bende okuldan indiriyorum. Okulda bir bilgisayara deneyip evdekine kuracağım tek aldığım duyum: Hocam modifiyeli XP lerde (TNC XP vb gibi) kesinlikle işletim sistemi çökmüş yedek alınmasını tavsiye ederim.

Evdeki ve okuldaki PC lere SP3 geçtim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Beklendiği gibi kullanıcının anlayabileceği bir görsel değişiklik yok, sadece Sp2 den buna çıkmış olan güvenlik yamalarını ve düzeltmelerini toplu olarak yapmış oluyorsunuz. Gizemkarın da dediği gibi sıfırdan kurulum yapmak daha sağlıklı olacaktır. Bazı programlarla çakışmalara söz konusu olabiliyor...

Valla arkadaşlar ben evdekine yükledim makina yavaştı iyice yavaşladı.
RAM ihtiyacı arttı. TNC türünü kullanıyorum görsel değişiklerin çoğu gitti.

Geri