xp usb 3.0 'ı neden tanımaz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saayees
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saayees

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar elimde bir adet flash bellek ve bir adet de taşınabilir hdd var.Xp yüklü makinada diğer flashları tanımasına rağmen usb 3.0 olan bu iki cihazı tanımıyor? Herhangi bir uyarıda vermiyor?Karşılaşan var mıdır?Ayrı bir driver mı gerekiyor.

Hocam cevap için teşekkür ederim.Fakat 2.0 larda herhangi bir problem yok. Slim driver ile yazılım güncellemesi yapıp tekrar bakıcam.

saayees' Alıntı:
Hocam cevap için teşekkür ederim.Fakat 2.0 larda herhangi bir problem yok. Slim driver ile yazılım güncellemesi yapıp tekrar bakıcam.

Yeni donanım bulundu dahi demiyor mu?

Benim usb 3.0 laptopum var ama driver kurmadan çalışmıyor, usb 2 olarak çalışıyor
Benim fikrimce driver kurmanız gerekecek, usb 3.0 universal driver yada anakart markasına göre arama yapın, aksi taktirde çalışması zor.
Ayrıca taşınabilir disk yada bellek usb3 olsa bile anakart usb3 değilse bi anlamı olmaz, anakart 3.0 desteklediğinden emin olun.

ylmzyklmz' Alıntı:
Benim usb 3.0 laptopum var ama driver kurmadan çalışmıyor, usb 2 olarak çalışıyor
Benim fikrimce driver kurmanız gerekecek, usb 3.0 universal driver yada anakart markasına göre arama yapın, aksi taktirde çalışması zor.
Ayrıca taşınabilir disk yada bellek usb3 olsa bile anakart usb3 değilse bi anlamı olmaz, anakart 3.0 desteklediğinden emin olun.
Galiba dediğimiz gibi hocam donanım bulundu dahi deniyor.sanırım anakart destekleniyor.

Geri