Xperia M5 Kvk 20 İş Günü Geçti, Tecrübeleriniz. ..

Kodla Büyü

selcuklu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evkurdan taksitle alınan M5 telefonu arka kamera sorunu, 4.5 g de telefon kapanması ve bazı sorunlarla Kvk yetkili servise gönderdik. Bugün 24 iş günü oldu. Cihazda ki sorunlar kronik gibi durduğu için para iadesi isteyeceğiz. Bugün tüketici hakem heyetine uğradım. Fatura, servis fişi ve tüm belgeleri dilekçeye eklememi söylediler. Telefon servisten yapılıp kargolanırsa alıp mı bekleyeyim yoksa iade mi edeyim diye sordum. Telefonu alın dediler. Ama çokta aklıma yatmadı. Nasıl hareket etmem lazım bu konuda. Tecrübesi olanlar var mı? Orda örnek bir başvurudan bahsetti. Mayıs başında para iadesi istenmiş, 12 13 gün sonra telefonun servisten yapılıp geldiğini ve iade durumu olmadığı savunmasını yapmışlar. Ancak heyet karar vermemiş daha. Bu arada taksitler devam ediyor.

telefonu imza karşılığında geri alma durumunuz olursa alabilirsiniz. şerhli imzalıyorum yazıp imzalarsınız, şerh notu olarakta yasal tamir süresini aştığı için tüketici mahkemesine başvuru yaptım yazarsınız hiçbir sorun yaşamazsınız

baynadir' Alıntı:
telefonu imza karşılığında geri alma durumunuz olursa alabilirsiniz. şerhli imzalıyorum yazıp imzalarsınız, şerh notu olarakta yasal tamir süresini aştığı için tüketici mahkemesine başvuru yaptım yazarsınız hiçbir sorun yaşamazsınız

Hocam servise uzak bir yerdeyim. Kargo ile gönderirler ancak. O da yapabilirlerse. İlginiz için teşekkür ederim.

Geri