xperia z1 mi galaxy s4 mü ?

Kodla Büyü
S4 kullanıyorum abimde z1 var donanim bakimindan elbette z1 daha iyi ama bana cok gereksiz buyuk geldi :)

ikiside diil lg g2 , daha bir iki hafta önce aldığım bu telefon tam bir teknoloji harikası tavsiye ederim hocam s4 yanında çok basit kalır.

bote05' Alıntı:
ikiside diil lg g2 , daha bir iki hafta önce aldığım bu telefon tam bir teknoloji harikası tavsiye ederim hocam s4 yanında çok basit kalır.

LG Telefonlarda Fotoğraf çekiminde özellikle odaklanmasında problem olduğunu düşünüyorum. Bunda nasıl acaba.

muallimtamer' Alıntı:
bote05' Alıntı:

LG Telefonlarda Fotoğraf çekiminde özellikle odaklanmasında problem olduğunu düşünüyorum. Bunda nasıl acaba.

Oyle bi sikintisi yok hocam , sadece forumlarda karsi aramalarda cekmeme sorunu okumustum ama o riske girdim kronik bi sorun oldugunu dusunmuyorum bir tek konusurken karsi tarafin sesi cok net gibi degil amasorun edilcek bisey diil sonucts dedigim gibi harika bi telefon kesinlikle takilma kitlenme yok cok hizli sarj olayi super ozellikle yogun kullanimda bile iki gunu cok rahat dayaniyor

telefonu aldğmz arkadaş, fotonun 20mp çekim yaptğna inanmadğnı söylyr.
çekilen fotoyu büyütünce bozulduğunu bulanıklaştığını söylüyor.
geri gönd. bile düşündü.

Geri