Ösym Yönetim İşlemleri Sistemi "setup.exe" yükleme programı olan paylaşabilir mi?
ulu2000' Alıntı:10 gün öncesine kadar çalışan "Yönetim işlemleri Sistemi", çalışmaz oldu.
ÖSYM telefonları hep meşgul...
yeniden yüklesem sorun düzelir mi?
sizler ne yapıyorsunuz?
birde e-okul/mebbis bir yerlerde tüm öğretmenlerin fotolarını ayrı jpg dosyası olarak veren bir yer vardı, neresiydi?[/quoarkadaşlar bu nerden yapılıyuodu, birde biz hala giremedik, siler ne yaptınız.
diğer başlıkta bir arkadaş 2 şubata kadar uzatıldığını yazmış.tarolikpak' Alıntı:Resmi yazıya göre dün itibariyle bitti kayıt işlemleri. Ne yazık ki epeydir de ulaşılamıyordu 03122988080 numaralı telefona. Hatta gece 00:30 aramama rağmen ulaşamadık ve şifre alamadık. Kaldı veri girişi işlemleri. İkinci dönem başında tekrar kayıt işlemlerini başlatırlar gibi geliyor. OSYM den şifre alabilirsek..
Türkiye58' Alıntı:arkadaşlar bugün sabaha kadar benimde şifre problemim vardı dün ve bugün sabah faks gönderdim sağolsunlar bugün 2 kere aradılar şifreyi böyle alabildim herşeyimide hallettim. Resim çekme işi webcam le oluyor arkadaşlsar. Ayrıca ayın 2 sine kadar uzatıldı ama öğretmenleri nasıl bulursunuz bilemem. Kolsy gelsin.Ayrıca şimdiden öğretmenlerin iban no listesi hazır olsun ki işiniz kolay olsun.
dalaka' Alıntı:Türkiye58' Alıntı:arkadaşlar bugün sabaha kadar benimde şifre problemim vardı dün ve bugün sabah faks gönderdim sağolsunlar bugün 2 kere aradılar şifreyi böyle alabildim herşeyimide hallettim. Resim çekme işi webcam le oluyor arkadaşlsar. Ayrıca ayın 2 sine kadar uzatıldı ama öğretmenleri nasıl bulursunuz bilemem. Kolsy gelsin.Ayrıca şimdiden öğretmenlerin iban no listesi hazır olsun ki işiniz kolay olsun.
Hocam hangi numaraya fax çektiniz bizede söylerseniz sevinirim. Bizde de kullanıcı adı ve şifre hatası veriyor.
dalaka' Alıntı:Türkiye58 hocam çok sağol. Ellerine sağlık. Bu kadar çabuk döneceğini sanmıyordum. Çok işime yarayacak. Bayağı bir sıkıntıdaydım.
yoksul' Alıntı:Arkadaşlar öğretmenleri bu sisteme kaydettik. Ama öğretmenler sınavlara nasıl müracat edecekler? Bilgisi olan var mı acaba?
Şifre falan verdik ama ne yapıcaklar bu şifrelerle ben bilmiyorum açıkçası. Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?