umitbozkurt8' Alıntı:Tarih ve saat bölümü eklenebilir.Çalışmalarınızda başarılar, kolay gelsin, emeğinize sağlık sayın hocam.
Yeşil menüyü ortalamamıştım sola yanaşıktır ilerde ortayı denerim.xorcistforyou' Alıntı:IE7'de sağlam bir kayma var hocam, resimler altta..
Ayrıca FF'de yeşil menu ortalı durmuyor ..
Yan menulerde yazı ustune gelince font buyumesi alttaki menulari aşşağı kaydırıyor, anamenude olduğu gibi.. farklı bir efekt kullanırsan sadece renk değişimi gibi daha iyi olur..
Resim galerisi FF'de de taşıyor dışarı..
Yeşil menude yazılar ortalı şekilde durmuyor IE7 ve FF'de..
Biraz daha bekleyin hocam kararlı sürüme ulaştıralım site otursun öyle çalışmaya başlayın henüz test aşaması bitmediğinden sorunlarla karşılaşabilirsiniz.ozgurozt' Alıntı:Kendi adıma joomla da kullanılabilir bir tema haline getirebilmek adına gerekli girişimlerde bulundum. Bekleyip görcez sonucunu. Becerebilirsem paylaşıcam
Uzun sürmez hocam, hemen hemen bitti sayılır hatalarını eksikliklerini gideriyoruz. Test eden arkadaşlardan dönüt aldıkça düzeltmelerde bulunuyoruz. Yeni halini sürekli upload ediyorum. Verdiğim linklerden yeni halini takip edebilirsiniz. Kararlı sürümü ulaşıncaya kadar kaynak dosyarını yayınlamak istemiyorum ilerde kimse sorun yaşamasın.scorpion209' Alıntı:hasarı hocam bu şablonu ne zaman yayınlarsınız acaba
yani ne zamana bitirebilirsiniz?
Sağol kardeş yaaa nasılda gözden kaçmış.ebece' Alıntı:teşekkurler güzel olmuş ellerinize sağlık
haşarı hocam banner in t.c nin noktasını koymayı unutmuşsun (benim okula hazırladığın banner için ayrıca teşekkur ederim)