Yönetim Paneline Giremiyorum. Yanlış Şifre.

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yönetim paneline giremiyorum malesef,
3 kez yanlış şifre veya e-posta girdiniz mesajını alıyorum,
son 1 ay güncelleme yapmamıştım,
şifre ve e-postayı kesinlikle doğru giriyorum,
sorunla karşılaşanla yardım bekliyorum.

Sayın Hocam,

Panelde Şifre kullanım süre 90 gündür. 90 gün sonra değiştirmeniz gerekmektedir. Şifre yanlış demesinin nedeni bu. Şifremi unuttum diyerek e-postanıza gelen link ile yeni şifre belirleyebilirsiniz. Güvenlik sözcüğünü bilmiyorsanız İl/İlçe MEBBİS yöneticinizle görüşün size şifre değiştirme linki göndersin.

İyi çalışmalar.

dengem' Alıntı:
habibocak hocam 112 acil servisten bile hızlısın maşallah ;) :alkis:
Estağfirullah Sayın Hocam,

Yeni halı sahadan geldim. Tam foruma giriş yaptım ki Hocam soru sormuş. Cevap vermesen olmaz. Hemen cevaplıyayım dedim. Umarım faydalı olur.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Panelde Şifre kullanım süre 90 gündür. 90 gün sonra değiştirmeniz gerekmektedir. Şifre yanlış demesinin nedeni bu. Şifremi unuttum diyerek e-postanıza gelen link ile yeni şifre belirleyebilirsiniz. Güvenlik sözcüğünü bilmiyorsanız İl/İlçe MEBBİS yöneticinizle görüşün size şifre değiştirme linki göndersin.

İyi çalışmalar.

Uzun bir aradan sonra bugun sisteme giriş yaptım. şifreleri not almıştım.
giriş yaptım yanlış falan demedi, giriş yaptıktan sonra şifreyi değiştirtti yalnız.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

İyi çalışmalar.
eyvallah hocam, teşekkürler.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

İyi çalışmalar.

hocam ilden geri dönüt alamadım malesef, hem mail ile hem tlf ile.
hocam yanlış anlamayın çaresizlikten soruyorum eminsiniz değil mi sorunun oradan halledileceğine?

birarti1' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

İyi çalışmalar.

hocam ilden geri dönüt alamadım malesef, hem mail ile hem tlf ile.
hocam yanlış anlamayın çaresizlikten soruyorum eminsiniz değil mi sorunun oradan halledileceğine?
Estağfirullah Sayın Hocam,

Eminim. Niğde'de bu işi ben yapıyorum. Yapılacak işlem sadece 10 saniye.

İyi çalışmalar.

Geri