Yüksek Lisans Bitti. Hepinize Teşekkür ederim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mitto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mitto

Aktif Üye
Sevgili arkadaşlar. 2002 yılında girdiğim yüksek lisans süreci biraz!!! uzun sürsede bitti. Eminim hatırlayanlarınız olacaktır zira çok uzun bir anket doldurmak zorunda kalmıştınız. BT sınıflarındaki sınıf yönetimiyle ilgili bir çalışma yürütüyordum ve geçen hafta savunmamı yaptım, üzerine düzeltmeleri ekledim ve sonunda tez çalışmam bitti. Pazartesi günü enstitüye teslim edeceğim ama daha önce buraya yüklemek istedim.

Anketime katılıp değerli zamanını ayıranlar için tekrardan çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Gözünüz aydın hocam. Darısı benim de başıma.
Teşekkürler, tezde neler var inceleyeyim.

hayırlı olsun hocam,
bi anket doldurarak benim de katkım olmuş oldu.
-teşekkürü hak ettim yani gerçekten- :D

hayırlı olsun hocam.tezınızı ıncelerken teşşekkür sayfasında ibrahim gökdaş'ın adını gördüm.benım van Yüzüncü yıl üniversıtesnden çok sevdığım ,saydığım hocamdır kendılerı :)

hocam tebrik ediyoruz.
yüksek lisans konusunu ben de çok istiyorum ,tef mezunuyum ,ama bu tez konularından korktuğum için cesaret edemiyorum.
bilişim alanında birsürü şey var.programla dilleri web tasarım dilleri vs.vs çok korkutuyo beni.

tefler kapatıldı. yüksek lisansı nerde yapacağız. teknoloji fakülteleri alanımız sayılıyormu?

danışmanınınz Deniz Deryakulu'ymuş, çok sevidğim bir hocamdı, belkide o bölümde en dolu insandır kendisi. çok şanslısınız Fatih Bey.

Çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. İlk mezunlardanım ve 2002 yılında hemen başlamıştım ancak 2005 yılında tez önerim kabul edildikten sonra veri toplama aracı geliştirme aşamasında tıkanmamdan dolayı maalesef atılmıştım. Üzerine bir af geldi, geri dönmedim, en sonunda geçen seneki afla bari bitireyim dedim. Bu arada darısı başıma diyen o kadar çok kişi görüyorum ki umarım en kısa zamanda bitirirler. Süreç devam ederken çok zor geliyor ancak hocanız uzmanlığınızı ilan edince oh be diyorsunuz...Tez aşamasında çok insan var bırakan ancak tavsiyem bırakmamaları yönünde olacaktır. Tez aşamasına gelmeyen arkadaşlar içinde tez konusu seçerken çok dikkat etmelerini öneriyorum. Kendinize uygun konu seçmek hem zevkle çalışmanızı hem de işi daha kolay bitirmenizi sağlıyor...

Bilisimci61 hocam, Deniz hoca olmasaydı inanın yine zor bitirirdim... Kendisi o kadar çalışkan ki utancınızdan sizde çalışmak zorunda kalıyorsunuz, çalışınca bitiyor zaten... :)

Fatih bey öncelikle hayırlı olsun, süreç uzun olunca genellikle bırakıyor insanlar ama siz bitirmeyi başarmışsınız tebrikler gerekten. Diğer arkadaşlar herkesin tezi bir gün biter özellikle Y.lisans ise öyle böyle bitecektir. Sabırlı olun ve tezi savunup yöke gönderdikten sonra artık sizi temsil edeceğini unutmayın değiştiremeyeceğiniz büyük bir hatanın akademik hayatınız boyunca sizi takip etmesine izin vermeyin arkadaşlar. Herkese kolaylıklar dilerim...

Danışmanlık yapmayan danışmana ne yapılır?

Merhaba,

Danışmanım danışmanlık görevini aksatıyor. Ne yapmak lazım? 1 yılımı heba etti. İkinci yıl da boşa gitsin istemiyorum...

Vay vay vay! Deniz DERYAKULU ve Özlem ÇAKIR hocamın ismini görünce eski günler geldi aklıma :) Ankara 2010 mezunu olarak hepsine teşekkürler :)

Amiinnn.. Hepimizin başına inşallah.

Ama inanın şevkim kırıldı, bitince ne olacak ki.

Hani 1-2 ay öncesine kadar "Uzman Öğretmenlik veriyorlar" diyorduk, şimdi ise hiçbir işe yaramıyor. :-1:

Buraya kadar geldik yine de bitirmeye çalışalım artık.

Tohatlı artık nasıl gaz vereyim sana bilmiyorum. Bitsin gitsinde rahatla yahu. Akademia hocam aslında haklısın artık hiç bir artısı kalmadı ama benim kaşıntı başladı sanırım önümüzdeki dönemde ALES çalışmaya başlayacağım... Doktorayı gözüme kestirdim. Hangi aşamadasınız bilmiyorum ama bitirmenin verdiği keyif güzel oluyor be hocam. Bırakmayın bence. Ben 2002'de girip 2005'de atıldım ve hayatımın hatasını yaptım. Şu anda beraber girdiğim arkadaşlar DR oldular. Ben daha ALES peşinde koşacağım.

mitto' Alıntı:
Tohatlı artık nasıl gaz vereyim sana bilmiyorum. Bitsin gitsinde rahatla yahu. Akademia hocam aslında haklısın artık hiç bir artısı kalmadı ama benim kaşıntı başladı sanırım önümüzdeki dönemde ALES çalışmaya başlayacağım... Doktorayı gözüme kestirdim. Hangi aşamadasınız bilmiyorum ama bitirmenin verdiği keyif güzel oluyor be hocam. Bırakmayın bence. Ben 2002'de girip 2005'de atıldım ve hayatımın hatasını yaptım. Şu anda beraber girdiğim arkadaşlar DR oldular. Ben daha ALES peşinde koşacağım.

Hadi hayırlısı hocam, inşallah gönlüne göre olur.

Geri