tkavcan
Aktif Üye
Arkadaşlar mrblar. Ciddi anlamda yüksek lisans yapmayı kafaya koydum ve çok istiyorum. Öncelikle kendime bir hedef belirlemem lazım ve bu hedefe göre bi plan oluşturacağım. o yüzden tecrubeli arkadaşlardan şu sorularıma cevap istiyorum. Şimdiden tşkler..
--YDS puanım en az kaç olmalı? (daha önce hiç girmedim)
--ALES en az kaç olmalı?(iki defa çalışmadan girdim birinden 70, diğerinden 75 aldım EA)
--Şimdi çalışmaya başlasam İlkbahar YDS için yetişebilir miyim? (Lisede hazırlık okudum az da olsa temel var)
--YDS ve ALES e nerelerden çalışabilirim (Dershaneye mi yazılayım, Uzaktan eğitim online kayıt mı olayım, uzaktan eğitim videoları mı yoksa Kitap alıp bol bol soru mu çözmeliyim)
--Bizim bölümde YL için EA puanı mı kullanılıyor ?
--Ağırlığım hangi ders ya da dersler olmalı? (Say-1,Say-2,Söz-1 vs )
--YDS puanım en az kaç olmalı? (daha önce hiç girmedim)
--ALES en az kaç olmalı?(iki defa çalışmadan girdim birinden 70, diğerinden 75 aldım EA)
--Şimdi çalışmaya başlasam İlkbahar YDS için yetişebilir miyim? (Lisede hazırlık okudum az da olsa temel var)
--YDS ve ALES e nerelerden çalışabilirim (Dershaneye mi yazılayım, Uzaktan eğitim online kayıt mı olayım, uzaktan eğitim videoları mı yoksa Kitap alıp bol bol soru mu çözmeliyim)
--Bizim bölümde YL için EA puanı mı kullanılıyor ?
--Ağırlığım hangi ders ya da dersler olmalı? (Say-1,Say-2,Söz-1 vs )