Kbs hocam. Deneme bordroları hesaplanmış akşamüstü bizim ilde. Kontroller yapılıp pazartesi onaylanır büyük ihtimal. Bizim okuldaki maaşları yapan memur arkadaş gönderdi saolsun.Hocam bu görüntüyü nereden aldınız?
Kbs hocam. Deneme bordroları hesaplanmış akşamüstü bizim ilde. Kontroller yapılıp pazartesi onaylanır büyük ihtimal. Bizim okuldaki maaşları yapan memur arkadaş gönderdi saolsun.Hocam bu görüntüyü nereden aldınız?
maas listeleri geldi 34 35 ler havada ucusuyor medyaya sorsan en düsük maas 44 bin tl
akil oyunlari resmen
hele subattan marttan itibaren vergi dilimine girince gorecez
Hocam maaşlar kaç TL den 34 35 e çıkmış ki. Yüzde 49.25 zam olacak deniliyormaas listeleri geldi 34 35 ler havada ucusuyor medyaya sorsan en düsük maas 44 bin tl
akil oyunlari resmen
hele subattan marttan itibaren vergi dilimine girince gorecez
Edirne merkez yatmadıÇukurova ilçesi, Aralık ayı ek ders ücretleri ödenmedi. Belirsizlik sürüyor.
Hayra alamet değil.Edirne merkez yatmadı
Ara ara bazı ilçelerde böyle sorun olduğu zaman eşinizin dediği gibi olduğunu düşünüyorduk, öyle olduğunu biliyorduk.Eşim maliyeci neden yatmamistir sorusuna çok net cevap verdi. Para olmaması gibi bir durum yoktur sizin belgeleri kim mal müdürlüğüne yolluyor ise işini yapmamıştır dedi.
Dedim 1 hafta geçti hala yatmadı? Onlarda yatıyordur masalarında kendi alacaklarini yapmışlardır ama meraketme dedi güldük baya halimize
Demek ki ülkenin çivisi çıkmış memleketin her bölgesinde masasında yatan çalışanları var ki çogu yerde yatmamış ve onlara görevini yaptıramayan etkisiz yönetime sahip.Eşim maliyeci neden yatmamistir sorusuna çok net cevap verdi. Para olmaması gibi bir durum yoktur sizin belgeleri kim mal müdürlüğüne yolluyor ise işini yapmamıştır dedi.
Dedim 1 hafta geçti hala yatmadı? Onlarda yatıyordur masalarında kendi alacaklarini yapmışlardır ama meraketme dedi güldük baya halimize
Vallahi sayın hocam maasta böyle bir problem yaşanır ise eğer ozaman derim ki cidden problem var fakat ben bu durumun kadrolaşma sonucu dogan yanlış atanmış kadroların beceriksizliği ne yoruyorum. Belki iyimser düşünüyorum. Zamanla göreceğiz.Ara ara bazı ilçelerde böyle sorun olduğu zaman eşinizin dediği gibi olduğunu düşünüyorduk, öyle olduğunu biliyorduk.
Ancak bu sefer bayağı ülke geneli bir sıkıntı var. Sanki her zamankinden biraz farklı bir sorun var, çünkü ekderslerini 20 Aralık 2023 'ten beri alanlar olduğunu duyuyoruz. Yani ülkenin %30 - %40 'ı ek dersini aldıysa bunlarda belli bir düzen içinde değil, 20 aralık'tan beri peyder pey almışlar.
Eşimle bende istanbul'un farklı ilçelerinde görev yapıyoruz eşim aldı, bizim ek ders yatmadı.
Eşim maliyeci neden yatmamistir sorusuna çok net cevap verdi. Para olmaması gibi bir durum yoktur sizin belgeleri kim mal müdürlüğüne yolluyor ise işini yapmamıştır dedi.
Vallahi sayın hocam maasta böyle bir problem yaşanır ise eğer ozaman derim ki cidden problem var fakat ben bu durumun kadrolaşma sonucu dogan yanlış atanmış kadroların beceriksizliği ne yoruyorum. Belki iyimser düşünüyorum. Zamanla göreceğiz.
Sayın Hocam 6 ,7 ay önce zaten kamuda harcama kısıtlamasına ve tasarruf tedbirlerine gidildi. Maliye ile ilgili söyleyebileceğim ise aralıklar ile yazı gelir ve icra takibi dahil tüm ceza icra gecikme faizi v.s. geçici olarak durdurulur. Özellikle seçim öncesi ve bu tedbirler seçimden sonra kaldırılır ve ivedilikle işlemlerin başlaması yazısı gelir. Yani kaba tabir ile devlet seçim öncesi esnaf özel sektör gibi işveren odaklılarim üstüne gitmez borcunu tahsil etmez. Bu süreçte de kamuda tasarrufa gider. Seçim biter kim var ise (Büyük mükellefler hariç) üstüne çöker.Maaşlarla ilgili de şuradaki yazıları sormanız mümkün mü?
Yağız atlar kişnedi, meşin kırbaç şakladı.2023 ZAM MASASI
Ali Yalçın tepki göstermiş öyle mi? Bak sen!www.bilgisayarbilisim.net
27-28 civarı yatar hocam.Maaş farkları ne zaman yatıyor?
Bir fikri olan varmı?
Maaş farkları ne zaman yatıyor?
Bir fikri olan varmı?
Ekdersi geç yatanları önce odesinler. 2023 te ekdersi alabilenleri şubat sonu odesinler.Ödeneği varsa ay sonu
Ödeneği yoksa belirsiz
Hocam o kadar geçmi yatıyordu bu maaş farkları?
Nerede is ay sonu ???