Yaşasın artık benim de bir laboratuvarım var... :)

Kodla Büyü

hacksaydo

Aktif Üye
arkadaşlar 2 yıldır uğraşıyordum. aşındırmadığım kapı kalmadı bu konuda. 98 yüklü, 32 MB RAM 433 MHz işlemcili format attıktan sonra en fazla 1 gün dayanan 1-2 bilgisayar vardı laboratuvarmızda çalışan. bir tane de velinin birinin hediye ettiği normal altı düzeyde bir bilggisayar vardı. o bilgisayar ile dersimi işliyordum sadece. sonunda başka bir okuldaki laboratuvar iptal edilmiş bizim okula taşıdık laboratuvarı. (100 km belki de daha fazla). (kendi elcaazlerimle.) :) şu anda celeron işlemcili 512 MB RAM li 4.33 GHz işlemcili Flat monitörlü 15+1 bilgisayara sahip bir laboratuvarım olacak... :) Aman Allah'ım nasıl sevinçliyim anlatamam... :) :):):)...

hacksaydo' Alıntı:
arkadaşlar 2 yıldır uğraşıyordum. aşındırmadığım kapı kalmadı bu konuda. 98 yüklü, 32 MB RAM 433 MHz işlemcili format attıktan sonra en fazla 1 gün dayanan 1-2 bilgisayar vardı laboratuvarmızda çalışan. bir tane de velinin birinin hediye ettiği normal altı düzeyde bir bilggisayar vardı. o bilgisayar ile dersimi işliyordum sadece. sonunda başka bir okuldaki laboratuvar iptal edilmiş bizim okula taşıdık laboratuvarı. (100 km belki de daha fazla). (kendi elcaazlerimle.) :) şu anda celeron işlemcili 512 MB RAM li 4.33 GHz işlemcili Flat monitörlü 15+1 bilgisayara sahip bir laboratuvarım olacak... :) Aman Allah'ım nasıl sevinçliyim anlatamam... :) :):):)...

işlemcinin modeli markası nedir? 4.33 hız çok fala böyle işlemci var mı?

tayinci42' Alıntı:
hacksaydo' Alıntı:
arkadaşlar 2 yıldır uğraşıyordum. aşındırmadığım kapı kalmadı bu konuda. 98 yüklü, 32 MB RAM 433 MHz işlemcili format attıktan sonra en fazla 1 gün dayanan 1-2 bilgisayar vardı laboratuvarmızda çalışan. bir tane de velinin birinin hediye ettiği normal altı düzeyde bir bilggisayar vardı. o bilgisayar ile dersimi işliyordum sadece. sonunda başka bir okuldaki laboratuvar iptal edilmiş bizim okula taşıdık laboratuvarı. (100 km belki de daha fazla). (kendi elcaazlerimle.) :) şu anda celeron işlemcili 512 MB RAM li 4.33 GHz işlemcili Flat monitörlü 15+1 bilgisayara sahip bir laboratuvarım olacak... Aman Allah'ım nasıl sevinçliyim anlatamam... :) :):):)...

işlemcinin modeli markası nedir? 4.33 hız çok fala böyle işlemci var mı?

Pardon arkadaşım heyecandan uçmuşum biraz... 3.33 GHz olacaktı. :)

Geri