yaa bir bt sınıfı nerden alınır : (

Kodla Büyü

beril85

Site Gezgini
Okulumuz Fatih projesi pilot okulu.Ama bt sınıfı kurulmamış.Bu yıl geldim.2006 da okula verilen experlerle sınıf yaptık.16 saat dersim var.PC ler duracak kadar yavaş çalışıyo.Sürekli sıkıntı yapıyo.Çok yoruldum artık.Müdürümüz sınıf istiyorum vermiyolar diyo.Yeni bir BT sınıfı için ne yapmak gerekli bilen varsa lütfen yardım etsin :(

beril85' Alıntı:
2006 da okula verilen experlerle sınıf yaptık.16 saat dersim var.PC ler duracak kadar yavaş çalışıyo.Sürekli sıkıntı yapıyo.Çok yoruldum artık.
benim okulda 1998 model beko marka makineler var win me kurdum canavar gibi çalışıyor hiç sıkıntı yok zannedersinki i7 :)
demem oki beterin beteri var

Boşverin hocam, hiç üstünde durmayın! Size verilen değer kadarını yapın, uğraşın, fazlası sizden gider!

Kayıt yaptırdım ben de geçen sene, sıradayız. Heralde yazın bize sıra gelir. Taksitlerimizi düzenli olarak yatırıyoruz.

Sayın hocam 2006 yılında verilen Exper bilgisayarlar her işinizi görecek düzeydedir. Güzel bir format atıp kurulum yaptıktan sonra ihtiyaca cevap verirler. Çok kötü durumda değilsiniz yani üzmeyin kendinizi :-)

Bakanlık 2008 den itibaren lab kurmayı bıraktı. Artık kendi başınızın çaresine bakacaksınız. Bir hayırsever bulup lab yaptıracaksınız.

Boşver hocam, sen niye uğraşıyorsun ki, bırak Müdürün uğraşsın... Bizim akibetimiz bile belli değil... Sen o kadar uğraşırsın, sonra bakarsın bir anda normun düşmüş sana yol görünmüş...

Geri