yaaa bu nasıl bir iştir?

Kodla Büyü

bilisim_09

Seçkin Üye
Seçkin Üye
forumu her gün takip ediyorum. ben dahil herkes formatörlük ne olacak acaba birinden bir bilgi alabilecek miyiz diye merakla bekliyoruz. dersimiz olsa umrumda değil formatörlük :verymad: ankara merkez mem yapıyor diğer iller cevap beliyoruz diyor. :scared: şaşılacak şey

Biri kazara yapmayın diye bi yazı gönderse halimiz yaman... :) Şaka da kaldırmaz bu olay...

amasya da da hala ses yok var mı amasya da olan,büyük bi tedirginlikle bekliyorum. ders yok çünkü tek.tasarım derslerini yazalım diyor müdür bey en fazla 15 saat oluyor o da ve ben bu dersi istemiyorum,ne olacak aacaba?

türkiye'nin yarısı görevlendirme yapıyor yarısı bekliyor işte neyi bekliyorlarsa artık ders programları yapılacak dersler dağıtılacak umurlarında değil

Bende Amasyadayım hocam ilçe memdekiler dahil kimse bilmiyor formatörlük durumunu... Bu gün Tokat'ta görev yapan bir arkadaşımla görüştüm onlarda zorunlu formatörlük varmış...

dün milli eğitime 1.sınıflarla ilgili bir şey sormak için telefon açtık müdürümüz benim konusmamı rica etti,kim olduğumu sordu milli eğitimde telefondaki beyefendi en de alışkanlıktan formatör öğretmenim dedim,ve azar işittim,formatörlük görevlendirmesi yapılmıyor nasıl formatörsün diye,ha bt öğretmeni ha formatör etiket bu kadar önemli mi,çok bozuldum bu şekilde iletişim kuran birine nasıl sorayım ki ben ne olacak durumum diye?haksız mıyım sizce?

aysesuna' Alıntı:
dün milli eğitime 1.sınıflarla ilgili bir şey sormak için telefon açtık müdürümüz benim konusmamı rica etti,kim olduğumu sordu milli eğitimde telefondaki beyefendi en de alışkanlıktan formatör öğretmenim dedim,ve azar işittim,formatörlük görevlendirmesi yapılmıyor nasıl formatörsün diye,ha bt öğretmeni ha formatör etiket bu kadar önemli mi,çok bozuldum bu şekilde iletişim kuran birine nasıl sorayım ki ben ne olacak durumum diye?haksız mıyım sizce?
hocam yaa onlar kendilerini bizden üstün görüyorlar. ne hakkı var bu şekilde konuşmaya adam akıllı açıklama yap değil mi. doğuda öğretmene saygı var batıda saygısızlık :x

bu sene olmicak gibi ark lar herkes kendi başının çaresine bakcak :sleep: :sleep:

ufermis' Alıntı:
Bende Amasyadayım hocam ilçe memdekiler dahil kimse bilmiyor formatörlük durumunu... Bu gün Tokat'ta görev yapan bir arkadaşımla görüştüm onlarda zorunlu formatörlük varmış...

Hocam ben de Tokattayım ama hala görevlendirmeler başlamadı bizde de...başvuru aldılar 2 hafta önce hala ses yok, belki de olmayacak...

Geri