twetyynet' Alıntı:Bence çocuğunuza koyacağınız isim anne babanın yaşam tarzı sosyal çevresi siyasi görüşü gibi etkenlere göre farklılık gösterir. Yani size özeldir.. Örneğin ben siyasi görüşümden dolayı çocuğuma Deniz , Ulaş, Mahir vb gibi isimleri asla koymam.
Beğendiğim isimler: Alper,Alperen,Batuhan, özellikle de CENGİZHAN
Eywallah hocam.Tarık ismini de listeye aldım.DR.MAGMA' Alıntı:Sayın hocam,
Ahmet Tarık.
Tarık karanlığı delen yıldız anlamında. :++:
Gök_Tuğ' Alıntı:Ahmet koyacaksanız sonuna Efe getirebilirsiniz... Ahmet Efe...
Ama bana sorarsanız Olcay, Oğuz, Eymen arasından birisini koyardım...
Hocam burdaki yorumunuza binaen Efe dedim, madem 2 isim arasında kaldınız Gök Tuğ ismini yeğlerim...CHEVALIER' Alıntı:Teşekkürler arkadaşlar..Kafamda yavaş yavaş bir şeyler oluşmaya başladı.ALLAH nasip eder ve fikrimiz değişmez ise iki isim koyucaz, ilk isim Ahmet olacak.
Ahmet isminin yanına yakışan anlamlı, güzel ve çok bilinmeyen bir isim araştırıyoruz.
Hatırlatmanız için teşekkürler hocam çok incesiniz.bayram38' Alıntı:Sayın hocam babanızın adını unutmayın. Dedeler torunlardan birinin kendi adları olmasından mutlu oluyorlar.
CHEVALIER' Alıntı:Teşekkürler arkadaşlar..Kafamda yavaş yavaş bir şeyler oluşmaya başladı.ALLAH nasip eder ve fikrimiz değişmez ise iki isim koyucaz, ilk isim Ahmet olacak.
Ahmet isminin yanına yakışan anlamlı, güzel ve çok bilinmeyen bir isim araştırıyoruz.
0nursah' Alıntı:CHEVALIER' Alıntı:Teşekkürler arkadaşlar..Kafamda yavaş yavaş bir şeyler oluşmaya başladı.ALLAH nasip eder ve fikrimiz değişmez ise iki isim koyucaz, ilk isim Ahmet olacak.
Oğlumun ismi Yasir. Siz de Ahmet Yasir yapabilirsiniz. Güzel bir kombine olur Yasir Arapça kolaylaştıran demektir, İslam'ın ilk erkek şehidi ve ammar ın da babasıdır. Tavsiye ederim. Ahmet Yasir de kulağa hoş geliyor
sehzade' Alıntı:Hocam önerdiğim ismi delikanlıya koyarsan tatlı mı isterim ona göre
İlk isminin Ahmet olacağını söylemişsin. Kanımca bu ismin sonuna en güzel KUTLU ismi gider...
Ahmet Kutlu...
CHEVALIER' Alıntı:sehzade' Alıntı:Hocam önerdiğim ismi delikanlıya koyarsan tatlı mı isterim ona göre
İlk isminin Ahmet olacağını söylemişsin. Kanımca bu ismin sonuna en güzel KUTLU ismi gider...
Ahmet Kutlu...
Hocam hanıma begendirirsem tatlın hazır
Şaka bir yana kayseri yakınların da iseniz size bir tatlı ısmarlıyayım..
Kalbi duygularımla yazıyorum.Ne demek hocam her zaman beklerim, Buraya geldikten sonra tatlı ile kurtulamazsın önce yemek sonra tatlı yeriz İNŞALLAH.sehzade' Alıntı:CHEVALIER' Alıntı:sehzade' Alıntı:Hocam önerdiğim ismi delikanlıya koyarsan tatlı mı isterim ona göre
Ahmet Kutlu...
Hocam hanıma begendirirsem tatlın hazır
Şaka bir yana kayseri yakınların da iseniz size bir tatlı ısmarlıyayım..
Hocam yazın memlekete giderken (Yozgat) Kayseri'ye uğruyoruz. Dünya küçük. Kimbilir belki uğramışken hem yakışıklıyı görüp hem de tatlısını yeriz...
Allah analı babalı büyütsün hocam. Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah.CHEVALIER' Alıntı:Sağlıklı bir şekil de oğlum dünyaya geldi..Merak edenler için gelsin
Ahmet Berkay koyduk ismini..