Yalılara vergi yok!

Kodla Büyü
Gayet normal. Adamcağızların ihtiyacı var, vergi alırsan nasıl mal sahibi olacaklar, yazık.

bu ülkede
mecburi hizmetini yaparsın af çıkarırlar
vergini, trafik cezanı vb zamanında ödersin ödemeyenlere faizsiz kredi veya af getirirler..
bankayı kurup milleti soysan yanına kar kalır ölene kadar zenginsindir
öğrenci öğretmeni bıçaklar öğrenciye bişey olmaz okuluna devam, öğretmen yoğun bakımda can çekişir
gerçek fakirler açlık sefalet içinde yaşarken devlet ihtiyacı olana değil isteyenlere sürekli yardım ulaştırır
kaçakçılık yaparken öldürülürsen 123.000, askerlik yaparken (subay değil normal askerken) ölürsen ailene tren biletini %20 indirimli verirler vb.
gider gecekondu yapar biri, biride gelir ruhsat verir, 20 yıl sonrada bir mütahit gelip yüzlerce milyar para verir toprak hırsıza.. sen ev kredisini öde 10 sene..

tayinci42' Alıntı:
bu ülkede
mecburi hizmetini yaparsın af çıkarırlar
vergini, trafik cezanı vb zamanında ödersin ödemeyenlere faizsiz kredi veya af getirirler..
bankayı kurup milleti soysan yanına kar kalır ölene kadar zenginsindir
öğrenci öğretmeni bıçaklar öğrenciye bişey olmaz okuluna devam, öğretmen yoğun bakımda can çekişir
gerçek fakirler açlık sefalet içinde yaşarken devlet ihtiyacı olana değil isteyenlere sürekli yardım ulaştırır
kaçakçılık yaparken öldürülürsen 123.000, askerlik yaparken (subay değil normal askerken) ölürsen ailene tren biletini %20 indirimli verirler vb.
gider gecekondu yapar biri, biride gelir ruhsat verir, 20 yıl sonrada bir mütahit gelip yüzlerce milyar para verir toprak hırsıza.. sen ev kredisini öde 10 sene..
maalesef bu ülke böyle,daha 2 gün önce 5 tane hakkını kaçakçılıktan, hırsızlıktan, şerefsizlikten değilde alın teriyle kazanan vatandaşımızı göz göre göre öldürdüler. öldürdüler diyorum çünki bana göre o adamlar öldürülmüştür. ortada büyük bir ihmal vardır, başta vali olmak üzere sorumlular hakkında işlem yapılması gerekmektedir.

Geri