yalova hizmetiçi eğitim enstitüsü nasıl...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan md4483
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

md4483

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 1 kasımda yalova da hizmet içi kursa gideceğimde yalova nasıl
bilgisi olan paylaşabilir mi ulaşım enstitü nasıl paylaşırsanız sevinirim

Re: yalova hizmetiçi eğiim enstitüsü nasıl...

Merhaba Yalova Esenköy HEM demek istediğinizi umarak cevap yazıyorum mayısın son 2 haftasında bulunmuştum orada. Havalar iyi olmasına rağmen biraz sıkıcı gelmişti Masa tenisi ve basketbol haricinde yapılabilecek birşey yok tavlayı da unutmamak lazım :) ama grup olarak geziler düzenlerseniz çifte şelale, yalova termal kaplıcaları, yürüyen köşk ve dipsiz göl ve sudüştü şelalelerine eğitiminizin daha eğlenceli geçeceğine ve grupta yer alan kişilerle daha güzel bir kaynaşma ortamı oluşacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca denize sıfır olduğu yürüyüş yapabilirsiniz. Kışın çok sessiz ve ıssız bir yer olacağını düşünüyorum.

Yalova dışından gidecekseniz İstanbul dan direk Esenköy e deniz otobüsünü tercih edin.

tşk ediyorum arkadaşlar kıyafet konusunda resmi kıyafetmi isterler yoksa
kursu veren hocalar mı karar veriyor...

doğa tabiat harika ama kuş uçmaz kervan geçmez bir yer,

heleki kısa dogru nasıl olur bilmem ama enstitunun imkanları fena değil, idare eder.

bu arada yalovadan esenkoye arac sıkıntısı olabiliyır hocam siteden arac saatlerini ogrenip git,

eğer toplu tasıma kullanacaksan.

aakcakaza' Alıntı:

heleki kısa dogru nasıl olur bilmem ama enstitunun imkanları fena değil, idare eder.

bu arada yalovadan esenkoye arac sıkıntısı olabiliyır hocam siteden arac saatlerini ogrenip git,

tşk hocam ben bu cumartesi çıkacam pazar sabahı orada olcam
inşallah otogardan esenköye araba buluruz...

Bizim web tabanlı içerik geliştirme kursu idi ama resmi kıyafet istiyorlar tabi bu konuda daha çok kurs yöneticisinin tutumu önemli. Bizim kurs yöneticimiz resmi kıyafet zorunlu demişti bu yüzden resmi kıyafet giymiştik. kurs uzun ise bir kaç takım elbise lazım olabilir. :) Ütü orada bulunuyor.

md4483' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

tşk hocam ben bu cumartesi çıkacam pazar sabahı orada olcam
inşallah otogardan esenköye araba buluruz...
Hocam kıyafet konusunda rahat ol,
çok spor olma yeter ben oyle yapmıstım,
otogarda indikten sonra minusbusle esenkoy araclarının kalktıgı yere gececeksiniz,
sonra esenkoy aracına bineceksiniz. fakat yalovadan esenkoye 2 saatte bir felan arac var,
saatlerine bakında orda beklemek durumunda kalmayın.

Ulaşım problemi var, doğru. Bu mevsimde ıssız ve sıkıcı. Esenköy, merkeze çok uzak, dolayısıyla yapacak bir şey de yok. Geziler fena değil. Ben Yalova'ya iki kez gittim, doğrusu ikisinde de memnun kalmadım. İkinci kurs resen alınmasa hayatta tercih edip de gitmezdim galiba.
Esenköy'e araç iskeleden kalkıyo.Otogardan dolmuşla 5dk.da iskeleye varıyorsunuz. Esenköy aracı ise 70 km, yaklaşık 1 saat sürüyo. Umarım memnun kalırsınız.

BBNET
Geri