optimistic
Site Gezgini
Kalvyenin pinleri düzeltilemeyecek duruma geldiğinde yapabileceğimiz bir şey var mıdır? Yoksa klavyeyi çöpe mi atıyoruz
uhaha: uhaha:hakanarya' Alıntı:Genelde içten içe sövme işlemini uyguluyorum ben
folikAsit' Alıntı:uçlu kalem ile düzeltebildiklerim oldu, çok ezilenleri elektronik çöplüğe atıyorum tuşları işime yaramayacaksa...
Elektronik çöplerinizi lütfen normal çöplüğe atmayın arkadaşlar, en azından toplayıp ayrı atın, çevreye zararları had safhada
okanformula' Alıntı:Hocam peki yamulan vga kablosu pinleri için ne yapıyorsunuz. Bu kablo 10 metrelik projeksiyon kablosu ise ne yapıyorsunuz? Ek yapma şansımız var mı?
zeybekd' Alıntı:okanformula' Alıntı:Hocam peki yamulan vga kablosu pinleri için ne yapıyorsunuz. Bu kablo 10 metrelik projeksiyon kablosu ise ne yapıyorsunuz? Ek yapma şansımız var mı?
Hocam eğer pinlerde kırılan varsa ben birini toplu iğneyi keserek sivri kısmını vga ya batırmıştım çalıştırdım ancak çok fazla oynanmaması lazım bu girişin oynanırsa çıkma ihtimali var
waa' Alıntı:zeybekd' Alıntı:okanformula' Alıntı:Hocam peki yamulan vga kablosu pinleri için ne yapıyorsunuz. Bu kablo 10 metrelik projeksiyon kablosu ise ne yapıyorsunuz? Ek yapma şansımız var mı?
Hocam eğer pinlerde kırılan varsa ben birini toplu iğneyi keserek sivri kısmını vga ya batırmıştım çalıştırdım ancak çok fazla oynanmaması lazım bu girişin oynanırsa çıkma ihtimali var
klavye ve farenin pinlerini maket bıçağı ya da uçlu kalem ile düzeltiyorum genellikle bir müddet daha götürebiliyor kırılmazsa.
vga kablolarına da ek yapıyorum, çalışıyor. projeksiyon kabloları fazla idi ortasından kesip iki adet elde ediyorum diğer uzun kablolara ek yaptım yalnız içindeki renkler tutmuyor bunun için okuldaki uzun olan kabloların birini bir defa yerinden söküp renklerinin hangi pinlere geldiğini buldum daha sonra bu gerekmedi çünkü okuldaki diğer uzun kablolar da aynı idi. sadece kestiğim projeksiyon kablolarının renk ve pinlerini ayrı ayrı bulup liste çıkarıyorum ona göre bağlıyorum problem yok şimdilik 3-4 sınıfta böyle kullanıyoruz.
mriza' Alıntı:folikAsit' Alıntı:uçlu kalem ile düzeltebildiklerim oldu, çok ezilenleri elektronik çöplüğe atıyorum tuşları işime yaramayacaksa...
Elektronik çöplerinizi lütfen normal çöplüğe atmayın arkadaşlar, en azından toplayıp ayrı atın, çevreye zararları had safhada
uçlu kalem işe yarıyor :+1:
Aynı yöntemi ben de kullanıyorum. Fazla hasar vermeden düzeltilebiliyor.mriza' Alıntı:folikAsit' Alıntı:uçlu kalem ile düzeltebildiklerim oldu, çok ezilenleri elektronik çöplüğe atıyorum tuşları işime yaramayacaksa...
oyungezer' Alıntı:Aynı yöntemi ben de kullanıyorum. Fazla hasar vermeden düzeltilebiliyor.mriza' Alıntı:folikAsit' Alıntı:uçlu kalem ile düzeltebildiklerim oldu, çok ezilenleri elektronik çöplüğe atıyorum tuşları işime yaramayacaksa...
hakanarya' Alıntı:Genelde içten içe sövme işlemini uyguluyorum ben
ozlem22' Alıntı:hakanarya' Alıntı:Genelde içten içe sövme işlemini uyguluyorum ben
ben dee uğraşıyorum bazıları düzeliyo ama hepsi yamulduysa pinlerin düzelmiyosa kaldırıp atıyorum napiyim..