Yangından mal kaçırır gibi İL DIŞI yapıldı..

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
13-20 arası 5 iş gününe çoğu okulu arayamadan sırf il için tercihte bulunduk. Başka bir ile gideceğiz ancak sınırlı bir tercih şansımız olduğumuz için resmen risk aldık.. Açıklanması için bile 6 iş günü bekletecekler.. Ne kadar da ilginç ve de sıkıntılı bir durum. Hakkımızda hayırlısı ama bu tercihler en azından 10 iş günü olabilirdi.. :wink:

Kontenjanlar düşük olunca okul aramak falan anlamını yitirdi. İstediğim ilde hepi topu beş okul açıldı. İlçenin ulaşım ve popülasyon durumuna göre sıralayıp geçtim mecbur. Bt sınıfı olmayan okul bile yazdım.

evet, zaten bazı okulları tercih ederken o durum aklıma geldi. dedim neyse gider gitmez norm fazlası olursak görevlendirme ile bir il içi de orada yaparız diye düşündüm..

önemli olan il dışı kararını vermek hocam
5 gün olsa ne 1 ay olsa ne
okulları aramak topu topu 1 saat sürmez
riskide kendimiz belirliyoruz tamam az okul açılıyor ama
merkez yada uzak ilçe yazmak bize kalmış
ne olursa olsun gidicem diyene 0 risk var

eemree' Alıntı:

:+1:
5 gün bence de ideal, çok fazla uzatmaya gerek yok.
Eşim için tercihte bulunduk 12 tane okul yazdık. Hepsini 1-2 saat içinde aradık, bitirdik ,sıralamaya koyduk.
Neticede hızlı olması önemli ona göre plan yapacağız.

eemree' Alıntı:
1 saat sürmez mi? 50 civarı okul aradım, her aramam nerden baksan 5 dakika sürdü. bundan daha fazla okulun internetten araştırmasını yaptım. bunun dışında birçok kişiye okulları, ilçeyi sordum ayrıca. en az 3 sene yaşayacağımız yere karar veriyoruz, zor bir karar.... en azından kontenjanları erkenden verip araştırma için süre verebilirdi. norm güncellemesi olmaması da akla sığmıyor. okulu arıyorum, 4 saat ders var diyor.

Geri