by.BaCTeRY
Aktif Üye
Arkadaşlar bugun müdür yardımcımız bilgisayarım çok yavaşladı dedi ben de format atayım dedim önemli dosyalarını d ye atmasını söyledim..Müdür yrd. bilgisayarı bizim bt sınıfındaki öğrenci bilgisayarları ile aynı ben de fazla ugraşmayayım diye öğrenci image cd si ile yeniden yükledim. daha sonra bilgisayarı açtım ve d: de hiçç bir şey kalmamış .. Müdür yard. söyledim ve verileri kurtarmak için de harddisk i söküp eve getirdim yarına hazırlayayım diye..recovery programları ile... fakat eve gelip bilgisayarıma taktım daha sonra bilgisayarı başlattım..
güvenli mod
ağ desteğiyle ....
..
..
olağan şekilde başlat
ekranı geliyor.. herhangi birini seçtiğimde bilg. yeniden başlıyoor.. acaba neden olabilir image cd si ile yüklediğimden mi (pek saanmıyoorum ama)
sizce nedeni ne olabilir..
bir de bu veri kurtarma programlarını kullanan var mı? en etkili hangisi ? paylaşabilir mi?
şimdiden teşekkürler..
güvenli mod
ağ desteğiyle ....
..
..
olağan şekilde başlat
ekranı geliyor.. herhangi birini seçtiğimde bilg. yeniden başlıyoor.. acaba neden olabilir image cd si ile yüklediğimden mi (pek saanmıyoorum ama)
sizce nedeni ne olabilir..
bir de bu veri kurtarma programlarını kullanan var mı? en etkili hangisi ? paylaşabilir mi?
şimdiden teşekkürler..