Yanlış Kamuoyu Oluşturuyoruz

Kodla Büyü

hakanotuken

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bir kez daha anladım ki; bizim bu forum paranoyak dolu, her şeyi tersten okuyup yanlış anlam çıkartılıyor. Sadece bir tane örnek vereceğim; Hâlâ 8-17 okulda durabileceğimizi iddia eden arkadaşlarımız var, bu son yayınlanan yazıdan o anlamı çıkaran arkadaşlar kusura bakmasın boşuna üniversite okumuşlar, hele ki tıp a yakın puan aldık diye yakınmayalım, beyin problemi olanlar kendilerini belli ediyor.

Ayrıca iş yükü arttı diye dertlenenlere de kızıyorum. Okul aynı, idare aynı, bende aynıyım. O evrakta yazanın çok önemi yok, eskidende bazı işleri ben yapıyordum yine ben yapacağım, tamam biz yapmayalım ama kim yapacak peki. Örnek vereyim merkez okuldayım ve okulda 3 idareci var hepside 55 yaş üstündeler, bu adamların ders programı yapması mümkün değil mecburen ben yapıyorum. Ne yapalım bazı şeyler böyle oluyor.

En önemlisi şu ki; kendimiz kendimizi yakıyoruz, burada yanlış kamuoyu oluşturyoruz, eğer biz burada 9-15 yada 7-12 diye anlaşamazsak idareciler canımızı okur. Burada madde madde anlaşalım ve aynı ağızdan konuşalım, hepimiz ortak hareket edersek problem kalmaz.

Hocam ne anlaşması herşey açık değil mi??? Beni 2li eğitimde ya sabahçı ya da öğlenci yapabilir, tekliyse 9-3... İkili eğitimde tek öğretmensem 9-3 de ayarlayabilir... Bu kadar açık ve net konuda hala sunni gündem oluşturup 8-5 çalışma şevkinden vazgeçmeyen arkadaşlar çalışmalarına devam etsinler...

Yahu yazıyı anlamadıklarından değil, bu memlekette her türlü yazıyı her türlü şekilde yorumlayabilecek idarecilerle tanışmış olduklarından bir türlü emin olamıyorlar; o yüzden.

Bence asıl şimdi sen yanlış kamuoyu oluşturuyorsun.Sana göre her şey güllük gülistanlık değil mi şimdi?Daha uygulanan bir şey yok.Ve bunun ameleliğini biz yapacağız ama bize istediği gibi at koşturacak olan yine il meb ler ve okul idarecileri olacaktır.Formatörlükten öte fazla bir şeyi.Hala bizi özgür kılan bir durum yok.Tama süre olayı güzel.Ama gerisi muamma.Şu an çoğu şey muallak.Buna biraz sevinmemiz için yoruma açık bırakılmaması gerekiyor herşeyin.Ayrıca kimseye hakaret etmeye de hakkın yok.Herkesin kafası karışık ve insanlar artık güvence istiyor.Bunun uygulayıcısı sen değilsin.Sen sadece verileni yapabiliyorsun.Dur bakalım.Bi uygulansın görelim nasıl bir şey.Dedikleri kadar var mı?Herkes elini taşın altına sokacak mı?

Daha fazla tebessüm için herkesin bunları uygulaması ve bizimde öğretmen olduğumuzun unutulmaması gerekiyor.Onun için biraz beklemek gerekiyor.

Gök_Tuğ' Alıntı:
Hocam ne anlaşması herşey açık değil mi??? Beni 2li eğitimde ya sabahçı ya da öğlenci yapabilir, tekliyse 9-3... İkili eğitimde tek öğretmensem 9-3 de ayarlayabilir... Bu kadar açık ve net konuda hala sunni gündem oluşturup 8-5 çalışma şevkinden vazgeçmeyen arkadaşlar çalışmalarına devam etsinler...
Ya arkadaş bizde öyle olsun istemiyoruz zaten senin açık ve net gördüğünü müdür görmezse ne olacak.. derdini nasıl anlatacaksın. bizde bilirdik burda pollyannacılık yapmayı ama bu durumda ne yapacağız onu soruyuz.. ikili öğretim olan ilkokulda çalışıyorsun ve 1 tane sen btr oldun. 2 tane yapmadılar o zaman ne olacak problem orda sen bunu bana açıkla ne diyeceğiz*** banane ben sabahçı btr yim. öğlenden sonra atamadılarsa sizin sorununuz boş geçsin bt rehberlik saatlerimi diyeceksin.. hadi dedik. adam yermi bildiğini okur gene.

o arkadaşlar farklı branş bence görmezden geliyorum yazı açık ve net

faruk8542' Alıntı:
ikili öğretim olan ilkokulda çalışıyorsun ve 1 tane sen btr oldun. 2 tane yapmadılar o zaman ne olacak problem orda sen bunu bana açıkla ne diyeceğiz*** banane ben sabahçı btr yim. öğlenden sonra atamadılarsa sizin sorununuz boş geçsin bt rehberlik saatlerimi diyeceksin.. hadi dedik. adam yermi bildiğini okur gene.

Sabah son 3 ders, öğle ilk 3 ders bt rehberliği yapacağız hocam.

hocam bundan önceki yazılarda açık net değilmiydi. Kimi 9 3 çalışırken kimide 8 5 çalıştı. Açık net olan ifade de derki ;
tekli eğitim öğretimde 9-3 çalışır.
ikilide eğitim öğretimde 2 öğretmen norm kadrosu bulundurulmalı. Bunlardan biri sabahçı diğeri öğlenci gruba rehberlik etmelidir.
Bu forum her ilde her ilçede hatta her okulda farklı yorumlanıp ona göre çalışmak zorunda bırakılan öğretmenlerle dolu.

SEN BU ŞEKİLDE DİYORSUN ADAM BUNA UĞRASIRMI YAW BI DUSUN

Ekli dosyalar

• 3.jpg
    3.jpg
    56.9 KB · Görüntüleme: 325
faruk8542' Alıntı:
Gök_Tuğ' Alıntı:
Ya arkadaş bizde öyle olsun istemiyoruz zaten senin açık ve net gördüğünü müdür görmezse ne olacak.. derdini nasıl anlatacaksın. bizde bilirdik burda pollyannacılık yapmayı ama bu durumda ne yapacağız onu soruyuz.. ikili öğretim olan ilkokulda çalışıyorsun ve 1 tane sen btr oldun. 2 tane yapmadılar o zaman ne olacak problem orda sen bunu bana açıkla ne diyeceğiz*** banane ben sabahçı btr yim. öğlenden sonra atamadılarsa sizin sorununuz boş geçsin bt rehberlik saatlerimi diyeceksin.. hadi dedik. adam yermi bildiğini okur gene.
Hocam bu düşüncenden hareketle müdür benim tamirci olmadığımı görmüyor diye bana tamircilikte yaptırabilir?! Müdürün önüne yazıyı koyup hocam durum bundan ibaret, okulumuz 2li eğitim yapıyor ve tek kişiyim.. Normalde 2 kişi olsak sabahçı öğlenci olacaktık, girmem gereken ders saati belli ki ders proğramı ayarlanacağı söyleniyor, ben 9-3 kalırsam daha yararlı olurum deyip ayarlayabilirsiniz... Bu arada yer mi konusuna gelirsek, yer misin yemez misin yazı ortada müdürüm...!

Geri