Arkadaşlar internet bağlantısı olan ve olmayan tahtalar için, sıfırdan adım adım neler yaptığınız, hangi programlar yüklediğiniz, nasıl önlemler aldığınız. Tahtaya şu an ki son şeklini nasıl verdiğiniz, diğer tahtalara yedeklerden kurulum yaptı iseniz nasıl yaptığınızı paylaşabilirmisiniz. Genel olarak 3-5 başlık mevcut konu hakkında ama gerekirse sadece bir iki kişinin paylaşımı ile yapılacak işlemleri sıralı, basit bi halde listeleyebilsek.
Ben neler yaptığımı söyleyeyim;
-e-öğrenimden de dağıtılan pdf annotator, powerpointwieever, quick conventer, movie maker, orbit downloader, audacity, gibi programları kurdum.
-Ninite.com dan kurulumu istenen (Akıllı Tahtalara Yüklenecek İçerikler ve Adımları yazısı, EBA ekibi) progrmları internet bulunan tahtalara kurdum.
-Ebada yer alan e-içeriği koordinatörlerden alıp tahtalara yükledim...
Ben neler yaptığımı söyleyeyim;
-e-öğrenimden de dağıtılan pdf annotator, powerpointwieever, quick conventer, movie maker, orbit downloader, audacity, gibi programları kurdum.
-Ninite.com dan kurulumu istenen (Akıllı Tahtalara Yüklenecek İçerikler ve Adımları yazısı, EBA ekibi) progrmları internet bulunan tahtalara kurdum.
-Ebada yer alan e-içeriği koordinatörlerden alıp tahtalara yükledim...