Yapay Zeka Listesi

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar bu içeriği satın alan var mı?Böyle bir liste arıyorum ama gerçekten ücretsiz ve işe yarar ai sayfaları olmalı

Ekli dosyalar

• yapay zeka.webp
    yapay zeka.webp
    52.3 KB · Görüntüleme: 331
bana büyük bir konfor alanı sunan ve bana göre resim üretme ve hareketlendirme olarak
baya başarılı

durable

işletmeniz için 30 saniyede bir web sitesi oluşturun.

gerçekten.

dünyanın en hızlı web sitesi oluşturucusudur (metin, resimler ve kopya içerir).

link

beautiful ai

basit metin komutlarıyla saniyeler içinde muhteşem sunumlar oluşturun.

beatiful'ın üretken sunum yapay zeka yazılımı, slayt destelerini kolaylaştırarak size aralarından seçim yapabileceğiniz tonlarca şablon sunar.

link

god mode

autogpt'yi (chatgpt'nin ağabeyi) doğrudan tarayıcınızdan kullanın.

internet erişimi olan bu autogpt, otomatik pilotta sizin için görevleri gerçekleştirebilir.

sadece ona bir hedef verin ve sihrin gerçekleşmesini izleyin.

link

heygen

ai görüntü oluşturmayı gördünüz.

şimdi ai video oluşturma ile tanışın.

heygen, yapay zeka ile projeleriniz için 10 kat daha hızlı videolar hazırlamak için en iyi platformdur.

link

microsoft designer

canva'nın artık ciddi bir rakibi var.

microsoft designer ile bir anda harika tasarımlar ve görüntüler oluşturabilirsiniz.

bu platform, görsel her şeyin harika görünmesini sağlamanıza yardımcı olmak için yapay zekayı kullanır.

link

huberman ai

andrew huberman, gezegendeki en popüler podcast'lerden birine sahiptir.

ancak 100'lerce bölümle, tüm sağlık ipuçlarını hatırlamak zor olabilir.

neyse ki huberman ai'a sorabilir ve saniyeler içinde yanıtınızı alabilirsiniz.

link

uizard

bu, gerçekten akıllara durgunluk veren ai anlarından biridir.

uizard, işlevsel maketler ve tasarımlar oluşturmanıza olanak tanır...

sadece bir resimden.

link

1. beatoven ai

ücretsiz müzik oluşturun ve tarihinizi ne kadar zenginleştirebileceğinizi öğrenin.

link

2. sheet+

ai ile google e-tablolar ve excel formüllerini 10 kat daha hızlı yazın.

link

3. otter ai

gerçek zamanlı olarak not alın ve otomatikleştirilmiş bir özet oluşturun.

link

4. bearly ai

dünyanın en iyi yapay zekasıyla yüzlerce saatlik okuma ve yazmadan tasarruf edin.

link

5. vidyo ai

uzun videolarınızı birkaç tıklamayla kısaltın.

ai ile reel/short ve tiktok oluşturun.

link

6.namelix

işletmeniz için bir isim seçmekte sorun mu yaşıyorsunuz?

namelix, ai kullanarak kısa, pazarlanabilir bir işletme adı oluşturur.

namelix.com

7. grammarly

siteye ingilizce metninizi giriyorsunuz ve site sizin yaptığınız hataları renkli olarak gösteriyor. gramer hatalarını görmekte büyük fayda sağlıyor.

link

8. runway videos

video düzenlemek için harika, metinden video üretmeye kadar ilerlemiş bir yapay zeka.

link

9. profile picture ai

online platformlar için profil fotoğrafları oluşturup kullanabilirsiniz.

link

10. nvidia

ai, sesinizi mükemmel olacak şekilde (bir radyo mikrofonu gibi) otomatik olarak ayarlamanıza olanak tanır.

link

1) benim gibi sunumlar için slide showları hazırlamakta hiç iyi olmayan insanlara büyük bir nimet olan docktopus ai. tek yapmanız gereken sunumunuzun başlığını belirlemek.

2) benzer şekilde size video sunumlar yapmanıza yardımcı olabilecek başka bir site quinvio ai.

3) fotoğrafların veya herhangi bulduğunuz bir görselin arka planını kaldırmak istiyorsanız remove.bg sitesi yardımınıza koşabilir.

4) acil şekilde bir metnin özetini okuyup hızlıca anlamaya ihtiyacınız varsa, ve chatgpt'ye metin uzunluğu yüzünden yükleyemiyorsanız, direkt bu amaçla kurulmuş bir site olan delv al.

5) benzer amaçlarla dizayn edilmiş olan bir chrome extention da kullanabilirsiniz, buyrunuz (bkz: perplexity ask ai).

6) benim de özete ihtiyacım var en acilinden, ama bir yazı için değil, bitmek bilmeyen bir youtube videosu için diyorsanız, size o videoyu özetleyecek summarize.tech isimli birisi var.

7) yok ben okumak değil yazmak istiyorum diyenler için makale yazabilecek olan site ai article writer.

8) ben makale değil blog post yazmak istiyorum diyorsanız onu da longshot düşünmüş.

9) ben metin değil belge hazırlamak istiyorum ama şu (bkz: google docs) nasıl çalışıyor hiç anlamıyorum diyenlere, sizin için google docs yazacak bir asistan var -> gostwryter ai.

10) google docs basit, benim excel dosyaları ve formülleri ile ilgili sıkıntım var diyorsanız, sizin yerinize excel formülleri yazacak olan o site excel formula generator

11) ben bunları yazmasam da olur, tek yazmam gereken şu emailler diyorsanız, size 10 kat hızlı şekilde ingilizce emailler yazmanıza yarayacak bir site var hypertype ai isminde.

12) bunları yazmak sorun değil de, toplantılarda söylenenleri kafamda tutup not almak asıl zor olan diyorsanız otter.ai bunu sizin için yapmaya hazır (toplantıdaki insanlardan habersizce yapmamanız kibar bir davranış olacaktır)

13) ben daha görsel şeyler oluşturmak istiyorum, sanat istiyorum diyenler için ai picasso.

14) ben görsellik istiyorum ama openai'dan vazgeçmek istemiyorum, chatgpt ne olur gitme diyenleri openai zaten düşünüp dall.e'yi oluşturmuş. buradan istediğiniz resmi tarif edip sonra onu oluşturabilirsiniz.

15) sadece resimler bana yetmez, ben bir video oluşturmak istiyorum diyenler ise şuraya bakabilirler: rephrase ai

16) video hazırlayan ben de varım diyen invideo ai sitesi de yardım etmeye hazır ayrıca. kendisi yüklediğiniz fotoğraflar/videolar ile ortaya karışık size yepyeni bir video hazırlama kapasitesine sahip.

17) ben görsel değil, bir işitsel bir şeyler istiyorum diyenler ve sizin yazdığınız şeye göre size bir audio oluşturacak olan murf.ai sitesine bakabilirler.

18) ben bir site yaptım, şirket kurdum, veya bunları yapmadım ama bir logoya ihtiyacım var, logo oluşturmak istiyorum diyenlere logo oluşturacak bir logoscape adında bir yapay zeka sitesi de mevcut

19) ben site kurmayayım ancak bir sitede gördüğüm her fotoğrafı veya ilgili olduğum bir konuya dair her yazıyı o sitededen ayıklayayım diyorsanız, oturup bununla uğraşmanıza gerek yok çünkü sizin için bunu yapacak base64 ai adlı bir site zaten kurulmuş.

20) yok hayır ben sadece metinlerdeki anlamlı güzel yazıları ayıklamak, hepsinin notunu tutmak ve unutmak istemiyorum diyorsanız da endişelenmeyin, çünkü quotify bunun için zamanında zaten endişelenip, yapmış ve chrome extension olarak hizmete sunmuş.

21) ben artık bir şeyler üstüne çalışmak, endişelenmek istemiyorum, tek derdim tatil planlamak olsun istiyorsanız, bu da artık dert değil çünkü size tatil planı yapacak olan bir yapay zeka sitesi de bulunmakta. kendisine roam around linki ile ulaşabilirsiniz.
Ekşisözlük'ten bulduğum sayfalar.

Geri