Killing ai ile veya leanordo ai ile promptan görsel oluşturabilir, görselden animasyon üretebilirsiniz.Selamün aleyküm. Yapay zeka uygulaması ile öğrenci resimlerini hayallerindeki mesleklere uygun tasarımlar yapmak istiyoruz. sizin kullandığınız önerebileceğiniz uygulamalar var mı?
Hocam canva içerisindeki hangi uygulama ile yapabiliyoruz bunu.En mantıklısı Canva olur. Öğretmenlere pro sürümü zaten ücretsiz. Sonrasında okulunuzu tanımlayıp öğrencileri ve öğretmenleri de ekleyebiliyorsunuz. Onlar da pro kullanmış oluyor. Aylık 500 prompt sınırı var. Her prompt için de 4 görsel üretiyor.
Bir iç uygulama değil hocam kendisinde var zaten. Görsel Oluştur butonuHocam canva içerisindeki hangi uygulama ile yapabiliyoruz bunu.
paylaşmanız mümkün mü hocambiz dressup (android) diye bir programla yaptık. üstüne de canvadan takvim ekledim. Çok güzel oldu. baya video izlettiriyor ama pro sürümünü almayınca
görsel oluştur kısmından yapabiliyorsunuz hocam. ben "arktik kayalıklarında manzara seyreden palyaço kıyafetli bir puffin oluştur" yazdım ve sonuç hiçte fena değilHocam canva içerisindeki hangi uygulama ile yapabiliyoruz bunu.
paylaşmanız mümkün mü hocam