Yapmalı mıyım?

Kodla Büyü

bravehard2010

Süper Üye
Süper Üye
Slm arkadaşlar okulumuza test maker diye bir program alınmış ve hiç kullanılmamış.Ben norm durumundan geldim ve sınav haftaları, deneme sınavlarında bunu kullanmak istiyorlar.Programı çok beğenmedim ve henüz kurcalamadığım için öğrenemedim.Sizlerle istişare etmek istediğim husus ise şu ben neden diğer öğretmenlerin sınav kağıtlarının istatistiklerini çıkarayım.Ya da yapmalımıyım yapmayacaksam bana mantıklı sebepler yazabilir misini benim ifade edeceğim.Kafam çok karıştı...
Test maker optik kağıtlarını taratarak istatistiksel veriler veriyor.

Btr nin görevleri belli, kullanmak isteyen öğretmenlere nasıl kullanacaklarını öğretin, kullanmak isteyen kullansın.

siz teknik direktörsünüz oyuncu değilsiniz, sakın oyuna katılıyım demeyin yoksa her maç sahada olursunuz:)

Bizim okulda da var hocalarimin dedigi gibi ben sadece bi bilgisayar ayarladim programini kurup siniflari kopyaladim excelden. Kullanimi cok basit zaten bi defa gosterdim soran ogretmenlere herkes sinav yaptiktan sonra kendisi okutuyor. Deneme sinavlarini sanirim mudurumuz ve kursa kalan ogretmenler okutuyor. Gecen gun rehberlikteki problem tarama testi icin kullandik hatta onu da rehber ogretmen okuttu ben sadece nasil yapildigini gosterdim ve excelde sonuclari heaaplarken yardimci oldum. Zaten bi ogretmenin sinav kagidini baska ogretmene okutmak istemesi kadar ilginc bi durum olamaz.

Yorumlar kopardı beni özellikle teknik direktör oyuncu.Hocam her hocanın optik formu aynı olmuyor onları düzenlemek sknti değil mi kullanımı için youtube den videolar izleyeceği programla ilgili püf noktaları yazar msnz?Sınıfları e okuldan mı çektiniz.
Bu arada programı kurduk lisans kısımlarını hallettim tarayıcıdada sıkıntı kalmadı.Sadece kullanımı kaldı onuda hallederim inş.

Bir kere yapmaya başlarsan üstüne kalır sanki senin asli görevinmiş gibi görünür. Hiç bulaşma derim. Daha önceki tecrübelerimden yazıyorum.

bravehard2010' Alıntı:
Yorumlar kopardı beni özellikle teknik direktör oyuncu.Hocam her hocanın optik formu aynı olmuyor onları düzenlemek sknti değil mi kullanımı için youtube den videolar izleyeceği programla ilgili püf noktaları yazar msnz?Sınıfları e okuldan mı çektiniz.
Bu arada programı kurduk lisans kısımlarını hallettim tarayıcıdada sıkıntı kalmadı.Sadece kullanımı kaldı onuda hallederim inş.

Bizim kullandigimiz programin kendi icinde hazir formlar var onlari yazdirip kullaniyor ogretmenler. Siniflari e okuldan aldik. Rehberlik icin sadece formu kendimiz duzenledik evet hayir seklinde cevap verecekleri icin.

sınav analizi yapmak sınav yapan her öğretmenin kendi görevidir. Bu işe özel olarak alınmış bir yazılımı öğrenme zorunluluğunuz yok. işi olan baksın öğrensin.

bilisimkml' Alıntı:
bravehard2010' Alıntı:

Bizim kullandigimiz programin kendi icinde hazir formlar var onlari yazdirip kullaniyor ogretmenler. Siniflari e okuldan aldik. Rehberlik icin sadece formu kendimiz duzenledik evet hayir seklinde cevap verecekleri icin.
Teşekkürler sağolun.

Geri