Yaptığımız programıı satabilir miyiz?

Kodla Büyü

v.ofkeli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selam arkadaşlar, malum yazılım işleriyle uğraşanlarımız oluyor, benim de öyle bir uğraşım var. Biz bu programı internetten kendimize bir site yapıp satabilir miyiz. Orda hesp no filan verip vs satış yapabilir miyiz...Resmiyette ne gibi sorunlar olur, bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim...
teşekkürler...

apple store veya google play store veya turkcell...buraya uygulama geliştirip dünyaya açıp ücret alanlar çok.Apple 99$, google 25$ istiyor uygulamanı yüklemen için.Bildiğim bu kadar.Ben de bir senaryo arayışı içindeyim basit bir oyun yapıp cep ve tablet için koymayı düşünüyorum.

TR için ücretli Google Play hesabı daha aktif değil,yurtdışından hesap açmanız lazım..Dikkat ettiyseniz Google Play de TR de üretilmiş ücretli uygulama yok.Ama uygulama içinde reklam gömerseniz olur ki TR de bu şekilde güzel paralar kazanıyorlar..

http://www.andronova.net/2012/08/13/goo ... -nasil-mi/

Windows Application için ise eğer yapacağınız program şirketler içinse zaten onlar fatura ister. Ya bir bilgisayarcı ile anlaşırsınız ya da bu işleri büyüteceğim derseniz adi bir şirket kurarsınız...

Program windows uygulaması arkadaşlar. şirket için filan değil, bireysel kullanım için bir program. bunun satışı için fatura filan durumları gerekiyor galiba. herhalde fatura veren biryerle anlaşıp satmak gerekiyor...

hocam eğer gelir elde edecekseniz kural ; vergi vermeniz bu da ancak fatura ile olur...en temizi birisi ile anlaşmak..

Geri