Yarışma için kitap önerisi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buyey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamün Aleyküm arkadaşlar 7. sınıfın rehber öğretmenliğini yapıyorum. kitap yarışması yapmak istiyorum. yarışmada bir kitap belirleyeceğiz, tüm öğrenciler bu kitabı okuyacaklar ve bende sonra bir sınav yapacağım.

seçeceğim kitabın öğrencilere faydalı, manevi değerler ve ahlak açısından katkı sağlayacak, okurken sıkılmayacakları, seviyelerine uygun olmasını istiyorum.

sizinde fikirlerinizi almak istedim...

1-BEYAZ GEMİ- CENGİZ AYTMATOV
2-YANKILI KAYALAR- AHMET YILMAZ BOYUNAĞA
3-MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI- YAKUP KAVAS
4-DOKUZUNCU HARİCİYE KOĞUŞU-PEYAMİ SAFA
5-HALİME KAPTAN-RIFAT ILGAZ
6-SOL AYAĞIM-CHRİSTY BROWN
bu seneki kitap okuma yarışmamızdaki kitaplar, türkçe öğretmenlerimizin ortak kararıyla belirlendi, seviyeye de uygun, umarım işinize yarar :)

mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler. başka önerisi olan var mı acaba :?:

arkadaşlar hala kitap arıyorum.
7. sınıf seviyesine uygun peygamberimiz (s.a.v) ile ilgili olabilir
yada
roman şeklinde akıcı osmanlı tarihini, fatihi, kanuniyi, yıldırım beyazıdı, yavuzu anlatan bir kitap olabilir...

Dr. Reşit Haylamaz - Efendimiz

Peygamber Efendimiz (SAV) ' in hayatını anlatan bir kitap
Dilli sade, anlaşılır ve sürükleyici

hocam biz geçen sene Bir İnsan Olarak Hz. Muhammed kitabından yapmıştık.. kitap çok güzel 138 sayfa ama bol resimli öğrencilerin ilgisini çekme açısından baskısı da güzel.. dili sade, içeriği dolu dolu... yazarı Said Alpsoy.. yayıneviyle irtibat kurarsanız okulunuza getirebilirler indirim de yapabilirler.. Gelenek yayınevinden çıkmış elimdeki kitap ama bi kaç yayınevinde de basıldı diye biliyorum....kolay gelsinn...

Geri