yarın bilişim rehber öğretmenleri okula gidecekler mi?

Kodla Büyü

yucegok

Aktif Üye
bilgisi olan var mı? çünkü müdür yardımcısı bana yarın gel dedi...siz gidecekmisiniz...

Benim müdür de aynı. Gelmezseniz ek ders kesilir dedi ufaktan. Şeytan neler diyor neler...

gitme hocam.Eğer rehberlik hocası gitmiyorsa sen de gitmeyeceksin.Niye gelmedin yönetmelikte gelmen gerekiyor derse baktım yok öyle birşey.Ben Bilişim öğretmeniyim görevlendirme Bilişim Rehberliği.Eğer ben geleceksem rehber öğretmen de gelmeli de gitsin.

Rehber öğretmen yazısında "eğitim- öğretim zamanında görev yapar" gibi bir ifade vardı. Nerden çıkarıyorlar gitmen gerektiğini, bunların topunu... :x

formatörlükteki düzenin devam ettiğini düşünen müdür ve yardımcıları bunlar, aynı düzeni sürdürmeyelim tavrımızı koyalım.

Ben şahsen okul sakinken sırf norm güncellemesini hatırlatmak için gideceğim okula...

okula gitmezsiniz o günkü ekdersiniz de doğal olarak ödenmez, bunda gel yoksa ekders alamazsın demenin alemi yok.

hayır gitmiycem tabi ki
hatta 3 tane tahta elektrik yüzünden yandı
yarın vestelin servisi gelecek yinede gitmiycem

normalde bunca yıldır gittiğimi hatırlamam ama yarın kursum var gitmem lazım öğrencilerim geecek daha doğrusu bizim öğretmenler :D

yarın okula gitmeyeceğim ve ekdersimde çatırçatır yatacak çünkü o benim hakkım.. ne mutlu bana.. yaşasın adalet.

formatörlükte yöneticilerin mesaisine uyar gibi bir ibare vardı ama btr de öyle bişey yok hatta 30 saati doldurduğunda okuldada durmuyosun. ve bu 30 saati okulda öğrenci varken ki saatlerde ayarlıyosun. mesala tam gün eğitim yapıyosan ve okul 4 gibi bitiyosa, yöneticine 4 den sonra 30 saatlik ders planı yapıp sabahları geç geleyim de bakalım ne diyecek. ve ya 2 günümü boşalt de bakalım.

Okuldaki öğrencilerin %90'ı etkinlikler kapsamında başka bir ile gittiler. Ayrıca 3 idareci ve 3 öğretmen de onlarla birlikte gitti. Sonuçta okulda şu anda 2 öğrenci 3 idareci ve 6 öğretmen var. BT Rehber Öğretmen olarak okulda ne yapılmasını önerirsiniz. :idea:

Geri