yarıyıl tatili

Kodla Büyü

faruk5519

Üye
arkadaşlar yarıyıl tatilinde milli eğitim müdürlükleriniz nasıl bir uygulama yapıyor ? formatör öğretmen arkadaşlar lütfen cevap? bizim surada geçen yıl dilekçe vermiştik tatil boyunca ekders düzenlenmesin diye

sayın hocam afyonda öyle bir seçenek var ama forumda bazı arkadaşlar müfettişler geldiği zaman bu arkadaşların yarıyıl tatilinde ekderleri neden yazılmadığı gibi sorarsalar dilekçe verdiler gibi ifade kullanmak zorunda kalır müdür. müfettişlerin vereceği cevap ise bunlar idareci gibi çalışıyo tatile hakkı yok yıllık izni var diyeceklerini sanıyorum. bende yarıyılda okula gitmek istemiyorum ama dilekçe verecem şansımı deneyecem görecez bakalım ne olacak..

<?akucan?>' Alıntı:
sayın hocam afyonda öyle bir seçenek var ama forumda bazı arkadaşlar müfettişler geldiği zaman bu arkadaşların yarıyıl tatilinde ekderleri neden yazılmadığı gibi sorarsalar dilekçe verdiler gibi ifade kullanmak zorunda kalır müdür. müfettişlerin vereceği cevap ise bunlar idareci gibi çalışıyo tatile hakkı yok yıllık izni var diyeceklerini sanıyorum. bende yarıyılda okula gitmek istemiyorum ama dilekçe verecem şansımı deneyecem görecez bakalım ne olacak..

hocam bildiğim kadarıyla afyonda tatil yok. sadece yıllık izinden kullanabiliyorsun...

deli gibi çalışıyoruz hocam
ama istersen yazın kullanacağın yıllık izninden kullanabilirsin
benim bildiğim bu

arkadaşlar dilekçeyi nasıl yazacaksınız ..izine ayrılmak istiyorum cinsindenmi yokmu tatil boyunca ekders yazılmasın tarzındamı..???

arkadaşlar bizim kocaeli'de görevlendirmeler 1 ocak-30 hazirana kadar yapılıyor zaten. ondan sonraki görevlendirme de eylülde yapılıyor. yani yazın formatör olmuyoruz tatili de yapıyoruz.

Nimet çubuklu imzalı bir meclis soru önergesi vardı forumda. Onu dilekçenize eklerseniz daha iyi olur. Orada formatör öğretmenlerin yaz tatili ve yarıyıl tatili yapmalarında okul idaresi insiyatifinde sorun olmayacagı yazıyordu.

Geri