Yardımınıza İhtiyacım Var Arkadaşlar

Kodla Büyü

byramdan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yaşanan bir olay için olayın yaşandığı petrolden görüntüleri aldım ama resimlerdeki aracın plakasını okuyamadım çıkarabilen var mı acaba?

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

11.png

ps de zoomlayım çıkar mı dedim ama yapamadım ortası AY gibi sanki ama son 3 rakam hiç okunmuyor hocam başka açısı filan yok mu

btnotlari' Alıntı:
ps de zoomlayım çıkar mı dedim ama yapamadım ortası AY gibi sanki ama son 3 rakam hiç okunmuyor hocam başka açısı filan yok mu
77 AY 247 yada 77 AY 267
77 AP 247 yada 77 AP 267

77 kesin
AY --- LY
047 kesin
tek tek bütün rakamlara bütün resimlerde baktım.
%100 bu ikisinden biri

AY-->%75
LY-->%25

sertokus' Alıntı:
77 kesin
AY --- LY
047 kesin
tek tek bütün rakamlara bütün resimlerde baktım.
%100 bu ikisinden biri

AY-->%75
LY-->%25
yanlız LY de olabilirmiş şimdi iyice baktım sanki L gibi diğer kısımlar dediğim gibi

hocam burası petrol olduğu için başka kameraya da yakalanmıştır. diğer kamera açılarına bi bakın eğer küçük yerse esnafa bi sorun. yada yakıt aldıysa orda kayıtlarda çıkar bence

hocam o plakaların tramer kaydını sorgulayın zaten orda arabanın modeli markası yazar kolaylıkla anlarsınız ;)

Arkadaşlar olası tahminleri çıkarmışlar. Ben de aşağı yukarı öyle gördüm. Şimdi bunların tutarlılığını kontrol etmek gerekir. Aslında trafikte bir tanıdığın olsa 5 dk da bulabilir.

Olmadığını tahmin ederek internet bankacılığı ile bir bankaya girin. MTV vergisi ödeme kısmına girip plakayı yazın. Dönemlik plaka borçlarına göre de eleme yapılarak araç tahmin edilebilir.

Kolay gelsin.

Kesinlikle MTV vergisi ödemelerinden eleme yapabilirsiniz. Arkadaşlar olabilecek bütün tahmini plakaları yazmış zaten.

Arkadaşlarınkine ek olarak e-devlet üzerinden araç sorgulayarak da yapılabilir. İhtimal içindeki plakaları ordan yazarak araç bilgisine ulaşabilirsiniz.

sesumut' Alıntı:
Arkadaşlarınkine ek olarak e-devlet üzerinden araç sorgulayarak da yapılabilir. İhtimal içindeki plakaları ordan yazarak araç bilgisine ulaşabilirsiniz.
artık e devletten araç sorgulanamıyor diye biliyorum.

Geri