Yardım:Google bir tuşa basınca kapanıyor

Kodla Büyü

bilisimcs

Site Gezgini
açılış sayfam google iexplorer ı açıyorum klavyeden herhangi bir tuşa basmamla kapanıyor. Ne yapmam gerek
yeni bir sürümü mü yüklemem lazım yoksa virüs mü var

bizim lab. takilerde bazen öyle oluyor.
ben ie. yi açıyorum çok hızlı bir şekilde klavyeden karışık tuşlara basıyorum. düzeliyor :mrgreen:

bendeki makinelerde de aynı sorun var internet explorer da arasıra oluyor bu sorun, firefoxta hiç olmuyor ama sebebini bende cidden merak ettim ...

Arkadaşlar, bunun sebebi internet explorer sürümünün güncellenmemesi. Benim lab tada aynı sorun vardı. İnternet explorerı güncelledim düzeldi.

firefox varsa kaldırın ikisinin kurulu olması durumunda sıkıntı oluyor bazen. veya google chrome yüklüyse. araçlar internet seçeneklerinden programlar eklentileri yönet kısmından hataya sebeb olan eklentiyi bul ve siil hocam. hata düzelir.

gazi2002 Arkadaşa katılıyorum , bunun sebebi internet explorer sürümünün güncellenmemesi. Benim lab tada aynı sorun vardı. İnternet explorerı güncelledim düzeldi.

kuzgun' Alıntı:
gazi2002 Arkadaşa katılıyorum , bunun sebebi internet explorer sürümünün güncellenmemesi. Benim lab tada aynı sorun vardı. İnternet explorerı güncelledim düzeldi.

bizde güncelleyelim bari. tşkler

gazi2002 hocam haklı fakat internet explorer mı yada işletim sistemi güncellemelerinden mi kaynaklanıyor emin değilim. Benim de geçenlerde 7-8 bilgisayarda başıma geldi, işletim sistemi güncellemesi yüklendikten sonra sorun düzeldi... güncellemeler sırasında windows sistem dosyaları ve ie sistem dosyaları arsında sorun oluşuyor galiba...

explorer'i güncelle ya da benim gibi chrome kullan. explorer'i hiç sevmem.

Sorun şu:
İE7 de şuan google'da kullanılan harfe basıldığı an çalışan arama işlevi randımanlı çalışamıyor bu sebeple İE8'e çevirdiğinizde bu sistem sağlıklı çalışmaya başlayacağı için sorun ortadan kalkıyor.

Bizde de aynı sorun var ama googleda aramaya başlamadan önce boşluk bırakıp daha sonra arama yapılacak kelimeyi yazınca hata vermiyor, şimdilik bu şekilde hallettik :) zaten bazen hiç hata çıkmıyor, bazende bütün bilgisayarlar aynı anda yapmaya başlıyor.

bende de bazen oluyordu.olduğu zaman caps lock tuşuna basıp büyük harfle yazdığım zaman sorun çözülüyor. ilginç bir çözüm öğrenciler tesadüfen buldu :)
ne zaman başıma gelse böyle yaptım sorun çözülüyodu :)

Tarayıcıdan kaynaklı bi sorun.IE8 veya 9 ,google chorme veya mozilla tarayıcılarında böyle bir sorun yok.Tarayıcı IE7 olunca sıkıntı oluyor.Güncellerseniz sorun çözülür büyük bir ihtimalle.

ie7 ye ie8 kurmaya calisinca hata veriyor ne yaptiysam yukleyemedim winxp modifiyeli olunca boyle olabiliyormus yeni xp kurmadan nasil ie 8 yuklerim

Geri