Yardım! Hocam E-okula girebilirmiyim?

Kodla Büyü

volkantb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu soruyu duymaktan kafayı sıyıracam ."Hocam E-okula girebilirmiyim?" Bir tenefüs iki tenefüs yetmiyor derslerde çıkışta girişte her zaman ve her yerde bu soruya cevap vermekten bıktım.Arkadaşlar bana öyle bi cümle söyleyin ki çıktı alıp kapıya asayım.Kafam kulağım biraz rahat etsin yardımlarınız bekliyorum.

her tenefüs e okul değişir mi arkadaş her tenefüs aynı öğrenci gelip notuma bakayım diyor.Bunu yazsam şimdi bi de niye açılmıyor bunu açıkla işin yoksa

bu hafta ben de sabrediyorum. Ama artık haftaya tenefüslerde almayacağım. işi iyice abarttılar çünkü. notlara bakıp bakıp öğretmenlere neden bu notu verdiniz değiştirin diyorlar. her tenefüs e-okula bakmaya gelen var. ve sırf BT sınıfına gelmek için geliyorlar. 3. sınıflar bile her tenefüs not bakmaya geliyor.

pazartesi notlar kilitlenecek, değiştirilecek bişey yok. karnede görürsünüz artık diyeceğim.

ben açmıyorum bugün labı artık derste bakın dedim
(haftada bir gün o da perşembe öğle araları aıyorum ders araştırma için)

2010 a kadar ne güzeldi. son iki hafta Veli Bilgilendirme Ekranı kapatılıyordu, karnenin bir heyecanı oluyordu. Şimdi tüm notları görüp sürekli küsüratına kadar takdir-teşekkür, liselerde üstüne sınıfta kalma hesabı yapıp öğretmenlerin başını ağrıtıyorlar. BT öğretmenlerini de çıldırma noktasına getiriyorlar. Sene boyu okula uğramayan veliler çocuğunun notunun yükseltilmesi için geliyor.
Bizim idare yarın akşam öğretmenlere not girişini kilitleyecekti.

Kapıya idare imzalı aşağıdaki gibi bir şeyler asabilirsiniz :)

Öğretmenlerin not giriş işlemleri tamamlandığı için e-okuldaki notlarınızda bir değişiklik olmayacaktır.
Yıl sonu bakımı nedeni ile BT sınıfına öğrenci alınmayacaktır.

muharrem yıldız hocamın çok güzel bir yazısı vardır. tam da bu konuda bulun asın derim ben.

Geri