yardım lütfen << 2010 aralık ataması>>

Kodla Büyü

ramazan_hosgoren

Aktif Üye
selam arkadaşlar eşim 2010 aralık ataması mebbiste 2 yıl 6 ay 17 gün hizmet süresi yazıyor ve tercih yaptığımızda 3 yılını dolduramayanlar tercih yapamaz diye mesaj iletisi alıyoruz... 2010 aralık atamaları tercih yapabiliyor diye biliyorum bu konuda bilgis iolan varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

ramazan_hosgoren' Alıntı:
selam arkadaşlar eşim 2010 aralık ataması mebbiste 2 yıl 6 ay 17 gün hizmet süresi yazıyor ve tercih yaptığımızda 3 yılını dolduramayanlar tercih yapamaz diye mesaj iletisi alıyoruz... 2010 aralık atamaları tercih yapabiliyor diye biliyorum bu konuda bilgis iolan varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
hocam eşinizin çalıştığı yerin milli eğitimini arayıp özlük bölümünden düzeltilmesini sağlayın, aralık 2010 atamaları tayin isteyebiliyor...

Hocam bende 2010 aralık atamasıyım hizmet sürem 3 yıl 20 gün görünüyor, bende zorunlu hizmet ile ilgili bir sorun vardı , il milli eğitimi daha önce aramıştım atama bölümü biz düzelteceğiz atamalar başlayınca, tayin hakkınız var isteyebilirsiniz dediler, sizde çalıştığınız il milli eğitimle bi görüşün yarın

Arkadaşlar bende 2010 aralık atamasıyım. tercih yapabiliyorum fakat kaydetme gibi birşey yok yaptığım tercihleri mebbiste kaydedemiyorum bu nasıl olacak yardımcı olun lütfen :(

Geri