Yardım Lütfenn

Kodla Büyü

Doorbell

Aktif Üye
MErhaba arkadaşlar. Mavi ekran sorunu yüzünden format attığım idareci bilgisayarı format atarken cdlerde sürekli eksik dosya hatası veriyordu. En son ultra xp cd ile format attım ama bu seferde exe dosyalarını çalıştırmamaya başladı. Tekrar Format atmak istediğimde bu sefer ql10wnt.sys dosyası bulunamadığı için format işlemi başlamadı. Bİrde üstüne aynı odadaki diğer idareci bilgisayarı da exe dosyalarını çalıştırmamaya başladı. Virüs dye şüphelendiğim için antivirüs programı kurmaya çalıştım ama yine kuruluma başlamadan mavi ekran geldi. NE kurmaya çalışsam mavi ekran geliyor. Güvenli modda açmaya kalkıncada mavi ekran geliyor. NE yapabilirimmmm

CD yada CD sürücüde sıkıntı yoksa Harddisk ve ram üzerine yoğunlaşmanızı tavsiye ediyorum hocam.
kolay gelsin.

hocam bilgisayarı cd ile başlatıp formatta hata yaşıyorsan 1. sebep cd çizilmiş olabilir yeni bir cd ile deneyim, ikincisi ram olma ihtimali az ama öncelikle ram değiştirmek kolaydır bunu yapın üçüncüye gelirseniz kesin hdd de problem vardır değiştirmeniz lazım.

Format CD lerinde problem vardır hocam. Yeni bir Cd ile formatlamayı dene.diğer cd nde bazı dosyalar hasar görmüş belli ki. exe uzantısı çalışmazsa o bilgisayarda hiç bi şey yapamazsın zaten.

Hocam üzerinde değişiklik yapılmamış orijinal bir windows xp CD si ile dene. Bence CD de bir sorun var gibi geliyor bana, birde kurulum yaparken C ve D sürücüsü ikisini de biçimlendir. D sürücüsünde virüs olabilir.

Geri