yardım ltf.hangi gsm operetörüne geçsem

Kodla Büyü

erdoganince

Aktif Üye
arkdaşlar türkcelin heryöne 1500 dk 45 tl lik hattını kulanıyrodum. bu ay fatura 66 TL geldi. bizden habersiz zam yapmışlar. bende bu hattı kapatacam veya başka ne önerebilirsiniz. şimdiden tşkler..

tarifenin değişeceğiyle ilgili sms göndermişlerdi bende 45 lik tarifedeydim avea kamu extraya geçtim aylık 29 tl ye 1250 avea ve 400 heryöneydi yanılmıyorsam bunula ilgili konuda vardı forumda. geçenlerde trkcll den aradılar geri gelin 29 tlye heryöne 320 dk diye istemedim geçince indirim yapacakları akıllarına geliyor.

fatu38' Alıntı:
tarifenin değişeceğiyle ilgili sms göndermişlerdi bende 45 lik tarifedeydim avea kamu extraya geçtim aylık 29 tl ye 1250 avea ve 400 heryöneydi yanılmıyorsam bunula ilgili konuda vardı forumda. geçenlerde trkcll den aradılar geri gelin 29 tlye heryöne 320 dk diye istemedim geçince indirim yapacakları akıllarına geliyor.
Aynen katılıyorum Avea en avantajlı tarife

Vodafone- Kamu ya geçtim.
600 dak- 40TL (heryöne) Aynı tarife içi 3000 dk

ilk altı ay heryöne 600 dakika hediye (toplam 1200 dakika)

Avea kullanıyordum (5 yıldır) fakat başka hattan geçene daha fazla indirim yaptıkları için avea dan çıktım.
500 dak heryöne 39 tl tarifesi vardı.

avea tüm kamu ya geçtim 2 ay önce o kadar rahatladım ki. heryöne 250dk avea içi 1250dk arayabiliyorsun.ve öğretmen hatları seni ücretsiz arıyor. size uyar mı bilmiyorum ama benim için en iyisi bu gibi.

her yöne kamu extra avea 1600+ 400 diğer hatlar 29 tl (turkcell'den geçtiğim için, avea'dan geçenler 39).

ya avealının başı kel mi acep ? avealıyım ama kamuya geçişte neden daha fazla ödeyeyim diye başka hatta geçmek istiyorum insanın kaçacağını getiriyorlar :x

Hocam bence dava açın kesin kazanırsınız. Ben 1200, 35 TL kullanıyorum, yaklaşık 2-3 ay önce değişiklik yapıp 1500 yaptılr ve 500=tukkcel, 500=diğer, 500=sabait yaptılar. Birisi dava açmış kazand ve eski haline çevirdiler vede aşanların ücretlerni tekrar ödediler.

Avea'ya kızıp kapatmıştım ama
Turkcell'den ağzım yandı şimdi benim de

Avea Kamu Extra diyorum.
150 kontor fiyatına 2000 dakika

diğer operatörden geçecekseniz avea her yöne kamu ekstra-29 lira-1600 avea içi-400heryöne
aveadan ise her yöne kamu 30lira-1250 avea içi-250 heryöne
her yöne kamu ve her yöne kamu ekstra tarifelerinde sizi öğretmen v.s. tüm kamu hatları bedava arar.

avea meb öğretmen hattı tarifeli numaranızı türkcellde standart bir tarifeye taşıyın. 2-3 gün gibi bir sürede hattınız geçiş işlemi yapılıyor ve türkcelle geçer geçmez tekrar avea heryöne kamu extra tarifesi için numaranızı avea ya taşıyın. böylece 29 tl ye 1600+400 oluyor. diğer türlü 32 TL ye 1250+250 ye geçebilirsiniz.

tabi bu iş kimin aylık ne kadar görüşme yaptığına bağlı. az görüşüyorsan avea heryöne 150 19 TL de yeterli bence.

aslında heryöne 300 dk 20-25tl arası bir tarife olsa mükemmel olur. ama yok sanırım.

avea dan ii bir gcm yok bence her ay standart 32 gelioo...deli gibide konuşuyorum vallaa

avea her yöne kamu gibisi yok hocam, artık düşünme. memnun olmayan yok. diğer operatörden gececeksen ekstra olana geç...

hocam ben de avea her yöne kamu tarifesini kullanıyorum. Yalnız yeni bir avea hattı alman ya da eski numaranı önce başka bir operatöre geçirmen sonra tekrar avea ya geçmen gerekir.Çünkü eski tarifeni değiştirdiğinde aylık 39 tl oluyor.

şimdi 39 olmaması için mevcut avea abonesi olanlar her yöne kamu ekstraya değilde, her yöne kamuya geçmeli. farkı normal olanda 1250+250 varken ekstra olanda 1600+400

bende aynı dertten muzdarip olarak turkcellden avea kamuekstraya dönüş yaptım ama çekme problemi olduğu için(malum köy öğretmeniyiz) 2 hafta dayanabildim. 2 haftanın sonunda ile özel kampanya ile turkcell heryöne 600 dakika=29 TL tarifesine geçtim. Çekme problemi kalmadı rahatladım.

aslında heryöne 300 dk 20-25tl arası bir tarife olsa mükemmel olur. ama yok sanırım.

madem ki böyle bir düşünceniz var.

heryöne 300 dk 5-10 TL olsun beeee. :)

ben de avea 1250+250 dk. lıyım. (aylık 30 TL idi ama hep 33 -34 TL geliyor.)

heryone_kamu_ekstra.jpg

her-telden-f29/avealilar-ile-1-600-dk-her-yone-400-dk-29-tl-t38880.html

Geri