yardım MEBBİS e giriş

Kodla Büyü

sarı_sarı

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://mebbis2.meb.gov.tr/login.pasp sayfasına okuldaki hiç bir bilgisayardan girilmiyor. "Tarayıcınız İlsisWeb tarafından şu an için desteklenmiyor.
Tarayıcınızı IE 5.0 veya daha üstüne güncelleyiniz." uyarısı veriyor. Bütün tarayıcılar güncel ama :?:

bazen bu tarz problemler oluyor daha sonra tekrar deneyin hocam,
bir ara sunucularda çalışma yapıyorlardı belki ona denk gelmiştir.

chrome ve firefox ile mebbise girilmiyor bu arada. ie şart

chrome ve firefox ile de olmuyor. Gök_Tuğ hocamın çözümü oluyor. Çok teşekkür ederim :)

Adres çubuğunun sonunda ortası tırtıklı, kesik gibi gözüken sayfa işareti var. Oraya tıklamak yeterli... (internet explorer)

Kod:
Explorerı açın, f12 ye basın, tarayıcı modunu ie 8 olarak ayarlayın girecektir...

evet bu doğru çözüm fakat f12 ye bastığımızda gelen menünün varsayılan olarak ie8 olması gibi birşey yapılabiliyor mu?

bu okulumuzdaki idarecinin bana sorusuydu ben bilmiyorum dedim ama varsa çözüm bizler ve idareciler için iyi olur

Az önce bizim müdürün bilgisayarında da aynı durum vardı. F12 ile yaptım ancak kapatılınca tekrar eski moda geçiyor. Acaba kaydetme var mı?

designbote' Alıntı:
Kod:
Explorerı açın, f12 ye basın, tarayıcı modunu ie 8 olarak ayarlayın girecektir...

evet bu doğru çözüm fakat f12 ye bastığımızda gelen menünün varsayılan olarak ie8 olması gibi birşey yapılabiliyor mu?

bu okulumuzdaki idarecinin bana sorusuydu ben bilmiyorum dedim ama varsa çözüm bizler ve idareciler için iyi olur
Hocam araçlar menüsünden uyumluluk görünümü ayarları, tüm web sitelerini uyumluluk görünümünde gösteri işaretlerseniz kapatılsa da sorun olmayacaktır...
Alternatif olarak ie10'u kaldırabilirsiniz...

Geri