Yardım meslek lisesi açılmama

Kodla Büyü

ramazan_hosgoren

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar ben meslek lisesinde bilişim teknolojileri öğretmeniyim eşim ise ortaokulda fen ve teknoloji öğretmeni
eşim bu sene ildışından tayin isteyip gittiğinde bana gittiği ilde eş durumundan meslek lisesi açılmama durumu varmı bu durumda olan arkadaşlarımız varmıdır.
varsa bilgilerini tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

hocam il memlerin tasarrufunda, her boş okulu açmıyorlar doğal olarak. illere konulan kontenjan ölçüsünde açılır normlar.

share_' Alıntı:
hocam il memlerin tasarrufunda, her boş okulu açmıyorlar doğal olarak. illere konulan kontenjan ölçüsünde açılır normlar.

bakalım bakalım ne olacak bir ay sonra yeniden il içi olacak buda demek oluyor il dışından gelenlere yer yok ha bire her yeri dolduruyorlar

ramazan_hosgoren' Alıntı:
share_' Alıntı:

bakalım bakalım ne olacak bir ay sonra yeniden il içi olacak buda demek oluyor il dışından gelenlere yer yok ha bire her yeri dolduruyorlar

başkasıda senin tayinin için biryerin doldurulması diyecek o zaman. yazdıklarınızı kendiniz okudunuzmu? boş normlara tayin isteyen orası boşsa atanacak tabiki, il memler seni mi bekleyecek sanıyorsun.

iki sefer il içi mi olacak bunlar tamamen göz boyama bu arada yazdıklarımı okudum il memler beni beklemeyecek se il içindekilerini mi bekliyorlar
bu ildışından gelenler zaten zor kuşullarda çalışmışlar yıllarca. bunların hakkı değilmi kendi memleketlerinde görev yapmak

Geri