Yardım ! tahta hiç açılmıyor.

Kodla Büyü

geronimo10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar akıllı tahtada hiç görüntü yok. fişi taınca kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor. açma düğmesine basınca bip sesi çıkıyor ama hiç bir hareket yok. bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba? bir de afyondayım. arızaları nereye bildirmemiz gerekiyor?

Hocam donanımsal bir hata olmuş sanırım . Vestel Müşteri hzmetlerini ara tahtanın kenarında numara yazıyor. Okulun kodunu vestelden gelsinler hemen.

hocam teşekkürler. ancak dediğiniz numarayı aradım. 08002190123 ama yanlış numara çevirdiniz uyarısı var. başka bi numara bilen var mı acaba?

geronimo10' Alıntı:
hocam teşekkürler. ancak dediğiniz numarayı aradım. 08002190123 ama yanlış numara çevirdiniz uyarısı var. başka bi numara bilen var mı acaba?

malesef başka numara bilmiyorum cepten aradıysanız iş telden arayın cepten arayınca hata verebiliyor

hocam ben de ki numara şu 444 41 23 ben buradan aramıştım ertesi gün gelmişlerdi hocam. Okulunu Meb e bağlı bir kurum olduğunuzu belirtin hocambirde okul kodunuzuvermeyi unut mayın. Müşteri Temsilcileri pek anlamıyor

delikatliyam' Alıntı:
hocam ben de ki numara şu 444 41 23 ben buradan aramıştım ertesi gün gelmişlerdi hocam. Okulunu Meb e bağlı bir kurum olduğunuzu belirtin hocambirde okul kodunuzuvermeyi unut mayın. Müşteri Temsilcileri pek anlamıyor

hocam numarayı aradım ve bugün geldiler. arkadaki bilgisayarı söküp denediler ve sanırım tv nin güçle alakalı biryerinde sorun varmış parça değişimi gerekli imiş. sipariş edecekler. parçalar gelince değişime gelecekler.

geronimo10' Alıntı:
Arkadaşlar akıllı tahtada hiç görüntü yok. fişi taınca kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor. açma düğmesine basınca bip sesi çıkıyor ama hiç bir hareket yok. bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba? bir de afyondayım. arızaları nereye bildirmemiz gerekiyor?
hocam her türlü sorunu artık Fatih Projesi Çağrı Merkezine bildiriyoruz. Oraya yönlendiriyor yani hepsi 444 75 55. kolay gelsin

Geri