Yardım vestel oturumunda Akıllı tahta tıklama ayarı?

Kodla Büyü

braddock26

Aktif Üye
Arkadaşlar administrator oturumda tıklama hızını ve kalibrasyon ayarını yaptım.Çift tıklamada bir sıkıntı yok.
Vestel oturumunu açında simgelere tıklayınca sol tarafında tik işareti çıkıyor. Tıklamada defalarca basınca ancak açıyor. Çok sinir bozucu bir durum sebebi ne sizce?

Birde program olarak klite codec-kmplayer-winrar-office ve deepreze yüklüyorum yeterlimidir acaba?

bende anlamıyorum niye bu programlar yüklü gelmez... hele de içerik yüklenecekmiş onların otomatik olarak güncellenmesini sağlayan bir sistem hiç kimsenin aklına gelmemiş mi? illa birilerini çalıştırmak zorundalar mı? hele de okul açılmaya yakın gelen akıllı tahtalara, ne ara kurulum yapılacak? hafta sonuda mı çalışacağız?

bu arada acrobat reader flash player ve masaüstüne yerel disk d nin bir kısayolu da eklenebilir..

cevap verdiğin için teşekkürler hocam. Dediğin gibi sınıflar dolu, elimizde harici harddisk dolanıyoruz okulda:S bir o sınıf bir diğeri.Öğretmenler
eğitim almadı bende. Öğretmenlere faydalı olmaya çalışıyorum. Ama bilmiyorum nasıl olacak.

acrobat reader x yüklü hocam; flash playeri da yükleyeyim çünkü alt yapı internetle ilgili hiç bir gelişme yok. D ye
Videolar
Sesler
Görseller
Zkitap
E-içerik
(Bilim ve Teknik Dergisi)
(Diyanet)
diye klasörde kopyalama yapmıştım onların kısayolunu da eklerim.
Şu çift tıklama benim için ve diğer hocalar için sorun. Neden tik işareti çıkıyor. Neden adminde sınıtı yokta onda var anlayamadım daha...

akıllı tahta kullanan arkadaşlar sizde de vestel oturumunda tıklamak istenilen dosyada tik işareti çıkıyor mu? Ve çift tık hızı hızlı mı?
Not: Adminde çıkmıyor ve tıklama hızı normal...

braddock26' Alıntı:
akıllı tahta kullanan arkadaşlar sizde de vestel oturumunda tıklamak istenilen dosyada tik işareti çıkıyor mu? Ve çift tık hızı hızlı mı?
Not: Adminde çıkmıyor ve tıklama hızı normal...

Arkadaşlar tüm akıllı tahtalarda bu sorun var sınırlı kullanıcı modunda. Ancak yönetici modunda dokunmatik çok güzel çalışıyor. Bence yeni bir yönetici haklarına sahip kullanıcı tanımlayıp akıllı tahtayı bu oturumla açmak en mantıklısı. Kurmamız gereken programlara gelince; irfan wiew,pdf creatör, quick media converter, videoları internetten indirmek için freemake video downloader, videodan sesi ayırmak için freemake video converter, quick time, audacity, live moviemaker, gom player, orbit downloader, winrar,dropbox, google eart,paint net, firefox

Birde bilgisayarda ofis belgelerini tıkladığınızda etkinleştirilmemiş ofis 2010 penceresi çıkıyor. Libre ofisle direk açmak için program ekle kaldırdan ofis 2010'u kaldırmak iyi olur.

teşekkürler hocam cevap verdiğin için.
bende vestel oturumunu kaldırsam mı diyordum.Ama tereddüt ettim.
Program klasörünüde güncelleyeyim biraz daha.Tekrardan teşekkürler

Ben de geçtiğimiz haftadan itibaren aynı sorunu yaşıyorum...Okuldaki tüm matematik derslerine girmek zorunda kaldım...Tahtalara yeni image yükledim ve Sınırlı bir hesap oluşturdum ve her şey yolunda gibi görünüyordu. tam da tahtalarımız temiz artık rahat rahat kullanın dediğim anda sorunlar başgösterdi...Tahtanın kalibrasyon ayarı admin kullanıcısı açıkken normal ancak sınırlı hesapta berbat durumda...Öğretmenler nerdeyse kullanamıyor...Algılamıyor sanki. beklememiz gerekiyor.ne yapacağımı şaşırdım. lütfen acil yardım edin..

Geri