L laviya23 Site Gezgini Mesajlar 35 13 Ocak 2012 #1 labaratuarımdaki bilgisayarın birinde masaüstündeki hiçbirşey gözükmüyo sadece arka plan gözüküyo işletim sistemini onardım ama yine olmadı... (((
labaratuarımdaki bilgisayarın birinde masaüstündeki hiçbirşey gözükmüyo sadece arka plan gözüküyo işletim sistemini onardım ama yine olmadı... (((
akrep4531 Aktif Üye Mesajlar 205 13 Ocak 2012 #2 masaüstü sağ tuş yap masaüstü öğeleri göster seçeneğini bi deneyin
ecezehra Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 13 Ocak 2012 #3 görev yöneticisini açıp yeni görev sekmesine tıklayın. açılan pencereye explorer yazın. masaüstü gelecektir.
görev yöneticisini açıp yeni görev sekmesine tıklayın. açılan pencereye explorer yazın. masaüstü gelecektir.
F fenerbah_che Aktif Üye Mesajlar 229 13 Ocak 2012 #4 görev yöneticisinde yeni görev seçtikten sonra "c:" yazıp çalıştırın. explorer.exe yi kapatan virüs hocam.
görev yöneticisinde yeni görev seçtikten sonra "c:" yazıp çalıştırın. explorer.exe yi kapatan virüs hocam.
L laviya23 Site Gezgini Mesajlar 35 13 Ocak 2012 #5 3 ünü de denemiştim olmadı ya. yardımınız için yine de teşekkür ederim