YARDIM LÜTFEN 2. KEZ AYNI SORUN :'(

Kodla Büyü
Merhaba.

Aynı sorunu ikinci kez yaşıyorum. 1. sorunda kasayı garantiye vermiştim ve babam bozdum diye bana çok kızmıştı . 2. yine aynı sorun power ışığı yanıyor monitora görüntü gelmiyor kasadan ses geliyor ama bir türlü ekran gelmiyor . 1. sorunda garantiden arayıp ana kartın yandığını söylemişlerdi ama ben babama söylemeye korkuyorum yapa bileceğim birşey var mı ? yardımcı olurmusunuz . forumda bulmuştum ana kart çıkar tak filan diye ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Lütfen Yardım Edin :(

öcelikle power in çalışıyormu onu kontrol et. yani anakarta elektrik geliyor mu? geliyorsa ram, ekran kartı ve cpu yu çıkarıp tekrar yerine tak. Genellikle ram veya cpu oynamışsa bu sorun meydana gelir. bir de anakarttan ses geliyor mu? geliyorsa nasıl bir ses geliyor? kısık kısık kaç defa veya uzun olarak kaç defa örneğin.

Az önce benzer bir sorun oldu. Ekran kartını çıkartıp taktım, oldu. + hocalarımın dedikleri ihtimalleride dene.

muzaffer3509' Alıntı:
Ekran Kartı Sıkışmış Olmasın Şimdi Kuvvet Uygulayacağım Kırılır Mırılır :D
Kart sıkışmaz. Parçalara zarar vermektense sen kasayı al bilgisayarcıya götür.Masrafları da harçlıklarla hallet artık.Kimse duymasın :oops:

:puhaha: babam sağolsun demekten başka çare yok tamir edilirken izle öğrenmeye çalış bir dahakine sen yaparsın biz söyleyerek yardımcı olamayız bu konularda sıfır sayılırsın sanırım :oops:

bilgisayar garantili ise korkma. garantiden değişirler.garantili bilgisarında kasasını açama bence. gönder servise halletsinler....

ekran kartında sorun var büyük ihtimal (yani ekran kartın yanmış) kardeş.
benimde başıma geldi kartı değiştirdim.

Geri