Evet o yeniden kurgulanmış. Seninde bilmediğin bir şey yok.omd' Alıntı:bu remake değil mi? 1995 yapımı yargıç dredd, silvester stallone http://www.imdb.com/title/tt0113492/
hasari' Alıntı:Evet o yeniden kurgulanmış. Seninde bilmediğin bir şey yok.omd' Alıntı:bu remake değil mi? 1995 yapımı yargıç dredd, silvester stallone http://www.imdb.com/title/tt0113492/
Hacım benzer bir film daha vardı. Bu filmide izlemiştim konu aynı ama film süperdi.omd' Alıntı:silvestır stallone filmi bilinmez mi müdür
one piece'in türkiyede ilk yayınladığı bölümleri izlemiş biriyimdir bak Günceli takip ederim. Ayrıca kardeşimi artık animesi kesmiyor. İngilizce mangası çıktıkça çevirip okuyoruz.hasari' Alıntı:One Piece başladık ama çıkabilirmiyiz bilemiyorum yaklaşık 600 bölüm. Ben daha 82.bölümdeyim.
volkant50' Alıntı:one piece harika ötesidir gitgide daha da güzelleşecek o bitince naruto ya başla hocam dreed filminide 1 mayısda izleriz artık
Ben yalnız değilmişim animeciler ortaya çıkıyor.dioden' Alıntı:one piece e başladıysan yakında sen de benim gibi o 592 bölümü bitirir ve her hafta yeni bölümü sabırsızca beklersin hasari hocam.
hasari' Alıntı:Hacım benzer bir film daha vardı. Bu filmide izlemiştim konu aynı ama film süperdi.omd' Alıntı:silvestır stallone filmi bilinmez mi müdür
Baskin (2011)
İmdb.
Menzil içerisinde nabız hala atıyor menzilden çıktıktan sonra dursa da bir şey olmuyor.biltek2007' Alıntı:Yargıç Dredde son sahnelerde lider kadının düşüşü çok ilginçti. Acaba nabız durunca patlayan bomba, sinyal allmayınca da patlamıyormu? Süreklli nabız atışı sinyal gönderiyorsa?
İşte hocam oradaki mantık yanlış. Bu sistem sürekli sinyal almaya yönelik değilmi? Menzil dışına çıkınca da sinyal kesildiğine göre, patlaması gerekmezmiydi?hasari' Alıntı:Menzil içerisinde nabız hala atıyor menzilden çıktıktan sonra dursa da bir şey olmuyor.biltek2007' Alıntı:Yargıç Dredde son sahnelerde lider kadının düşüşü çok ilginçti. Acaba nabız durunca patlayan bomba, sinyal allmayınca da patlamıyormu? Süreklli nabız atışı sinyal gönderiyorsa?
Tamam işte nabız atmıyor şeklinde sinyal iletilmediği için bomba aktif olmuyor. Ayrıca kadın blöf yapıyor olabilir çünkü kimse bombayı görmedi.biltek2007' Alıntı:İşte hocam oradaki mantık yanlış. Bu sistem sürekli sinyal almaya yönelik değilmi? Menzil dışına çıkınca da sinyal kesildiğine göre, patlaması gerekmezmiydi?hasari' Alıntı:Menzil içerisinde nabız hala atıyor menzilden çıktıktan sonra dursa da bir şey olmuyor.biltek2007' Alıntı:Yargıç Dredde son sahnelerde lider kadının düşüşü çok ilginçti. Acaba nabız durunca patlayan bomba, sinyal allmayınca da patlamıyormu? Süreklli nabız atışı sinyal gönderiyorsa?
Yokmu bilen?
hasari' Alıntı:Hacım benzer bir film daha vardı. Bu filmide izlemiştim konu aynı ama film süperdi.omd' Alıntı:silvestır stallone filmi bilinmez mi müdür
Baskin (2011)
İmdb.
Kendini bu kadar heder etme zevk almaya bak.biltek2007' Alıntı:nabız atmıyor şeklinde sinyal :? Diğer ihtimalde olabilir tabi. Hey Allahım ders çalışmayacağım diye uğraştığım ayrıntıya bak :-D
hocam sen çok film seyrettigine göre, şu bomba patlamalıydı sorunsalına cevap verebilirsin. Sence nasıl olmalı.margul' Alıntı:Arkadaşlar bence film çok güzel değil. Seyredecek bişey bulunamazsa seyredilir sadece. Ya da ben çok film seyrettiğim için zor beğeniyorum.
Siz en iyisi Jack Reacher izleyin ve farkı görün.
Zincirsiz de çok iyi.
Ya da Life of Pi.